Gloria Buzău i-a „furat” Gloria Bistriţei. Horaţiu Paşca: Poate încurcăm, poate trebuie să ne mutăm într-un alt campionat!

CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud a pierdut, scor 28-29 (15-16), partida disputat în compania SCM Gloria Buzău. Sute de suporteri au rămas cu un gust amar după acest meci, greu de digerat şi pentru cei mai căliţi.

Pentru noi au marcat Nicoleta Dincă – 7 goluri, Natallia Vasileuskaya - 6, Laura Pristăvița - 6, Daniela Rațiu - 3, Mariana Costa - 2, Andra Moroianu - 1, Valentina Ardean Elisei - 1, Dziyana Ilyina - 1, Andreea Tetean - 1.

În poartă, Darly Zoqbi de Paula 11 intervenții reușite din 35 aruncări pe poarta sa, în timp ce Ljubica Nenezic  a parat 1/6 (16%).

         „Vreau să mulţumesc publicului, a fost o sală minunată. Vreau să îmi cer scuze publicului pentru ieşirea din final. Poate încurcăm, poate trebuie să ne mutăm într-un alt campionat, habar nu am, nu ştiu, nici nu vreau să vorbesc acum la cald. Îmi cer scuze pentru ieşirea mea din final, nu am mai intrat vreodată în teren. Nu ştiu cum am ajuns aici, voi încerca să îmi fac o analiză. Una peste alta, a fost un meci pe care l-am început bine, la un moment dat adversarele noastre au întors soarta jocului, iar noi am alergat după egalare. Am reuşit spre final, dar nu am reuşit să păstrăm momentul bun, să obţinem un rezultat pozitiv. O înfrângere la un gol, cu atât mai amară cu cât că e şi pe teren propriu şi împotriva unui contracandidate. Trebuie să ne revenim foarte repede, pentru că duminică ne aşteaptă un meci important, pe care lumea îl aşteaptă cu foarte mare interes, în cupele europene, şi, cine ştie, poate că acolo ne merge mai bine", a declarat antrenorul principal Horaţiu Paşca.

Paşca a adăugat că mai este până la finalul campionatului, iar pentru Bistriţa urmează o etapă foarte importantă la Baia Mare, o echipă care nu a prea pierdut pe teren propriu, „în formă”, „cu un handbal bun”. „Va trebui să ne facem o analiză foarte clară, să ne gestionăm frustrările, pentru că e obligatoriu „înainte””, a comentat acesta.

Antrenorul celor de la HCM Gloria Buzău a menţionat că victoria este meritul fetelor, pentru că el a fost mai sceptic.”Este meritul fetelor, este o surpriză extrem de mare pentru mine ce au realizat aici. Este doar meritul lor, pentru că este primul meci în care echipa a arătat cu adevărat maturitate în jocul în deplasare. Până acum, nu am făcut niciun joc bun în deplasare. Sunt sincer şi recunosc, le-am spus şi lor înainte de meci, că nu îmi pun mari speranţe în acest joc, dar ele au vrut să mă contrazică,   să arate că această echipă trăieşte şi în momente grele şi le felicit. Victoria din seara asta este doar a lor, pentru că au vrut să demonstreze ceva, că această echipă are potenţial”, a spus Ovidiu Mihăilă. . Potrivit acestuia, nu s-a jucat nici „podiumul”, aşa cum campionatul se va juca până în ultima secundă din ultimul meci, asta pentru că partidele sunt echilibrate şi apar şi discrepanţe în joc, astfel că oricine poate pierde oriunde şi oricine poate câştiga oriunde.

Gloria 2018 BN rămâne pe locul 6 cu 27 puncte, iar etapa viitoare, miercuri, 4 martie, va juca cu ocupanta locului 4, CS Minaur Baia Mare.


 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5