Întru mulți ani familiei pr. Nicu și Ioana-Liviuța Liuță din Vancouver, la aniversarea a 25 de ani de căsătorie!

Felicitări cu ocazia aniversării la 21.05.2024 a 25 de ani de căsătorie, sub numele tradițional al nunții de argint” familiei Nicu Liuță și Ioana-Liviuța Liuță. Soțul, părintele Nicu Liuță, licențiat în  biologie moleculară și teologie ortodoxă este preot paroh la Biserica Ortodoxă Română cu Hramul „Sfântul Gheorghe” și totodată consilier spiritual la cel mai mare și important spital din din Vancouver - British  Columbia – Canada, unde de peste două decenii desfășoară o activitate laborioasă pentru promovarea credinței, culturii și valorilor spirituale specifice neamului românesc.

Soția e absolventă cu rezultate de excepție a Colegiului Național “Liviu Rebreanu” Bistrița și a Facultății de Geografie din cadrul Universității “Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca, unde a fost înscrisă și admisă la doctorat. De două decenii își desfășoară activitatea în cadrul Bibliotecii Universității „Simon Fraser’’ din Vancouver, din provincia British Columbia - Canada.

În 30 decembrie 2023, TVR Internaţional, a prezentat în cadrul emisiunii "Prezenţe româneşti" un interviu cu familia Liuță, ce poate fi vizionat pe youtube la adresa

În nota cu care ne-a obișnuit a avut o prestație elocventă reușind să  prezinte activități, izbânzi, înfăptuiri, realizări generatoare de bucurie și încântare, rod al unei munci laborioase desfășurată cu iscusință, pricepere, pasiune, responsabilitate și profesionalism.

Dumnezeu să o binecuvânteze și să ne binecuvânteze în continuare și pe noi cu sănătate, Pace, Credință, Dragoste, Bucurie și viață tihnită necesară înfăptuirii  proiectelor și obiectivelor utile semenilor și plăcute Celui de Sus.  

 

 

 

.

 

 

 

 

 

Comentarii

21/05/24 22:16
Maria Liuta

La multi si fericiți ani,.,.aniversarea a 25 de ani căsătorie sa fie sănătoși fie ca bunul dzeu sa ii ție uniți și puternici pentru o 100 de ani.,doamne binecuvinteazăi și le da lor viata lunga alături de cei dragi. ,

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5