Bistrițeanca Ioana-Liviuța Liuță - câștigătoarea Premiului anual acordat la Conferința de la Charleston, statul Carolina de Sud (SUA)!

În perioada 1-3 noiembrie 2022 la Charleston, statul Carolina de Sud din Statele Unite ale Americii s-a desfășurat Conferința lucrătorilor cu responsabilități în  digitizarea, prezervarea digitală și accesibilitatea resurselor bibliotecilor de pe continentul nord-american. Printre participanți s-a numărat și ex-bistrițeanca Ioana-Liviuța Liuță, absolventă a Colegiului Național “Liviu Rebreanu” și a universității clujene, care de două decenii își desfășoară activitatea în cadrul Bibliotecii Universității „Simon Fraser’’ din Vancouver, din provincia British Columbia - Canada. 

Acesta se adaugă la un alt premiu, ce i-a fost acordat ex-bistrițencei noastre, tot în acest an, de o altă instituție prestigioasă, respectiv de Universitatea British Columbia din Vancouver, unde a urmat și absolvit un curs de masterat în știința informației și cu care a colaborat în realizarea unui proiect de interes public. 

Mulțumiri organizatorilor și felicitări câștigătoarei, care ne-a obișnuit cu rezultate de excepție prin numeroasele premii obținute în anii de liceu în urma participării la olimpiadele naționale, cu cele din anii studenției și muncii asidue desfășurate pe parcursul activității profesionale.

Dumnezeu să-i dea sănătate și putere să desfășoare în continuare activități constructive, benefice, să obțină rezultate prin care să aducă bucurie și prestigiu în țara de adopție și cea de origine, familiei, apropiaților mai ales în această perioadă în care acțiunile belicoase, hidoase și periculoase de la fruntariile țării se atentează la pacea și liniștea planetei, provoacă îngrijorare și mult rău în țară și în lume.

Adresăm urări de succes soțului, părintelui Nicu Liuță, parohul Bisericii Ortodoxe Române având Hramul “Sfântul Gheorghe”  din Vancover, implicat în materializarea unor proiecte importante destinate pentru întărirea spirituală, fiicei Nina, student-asistent în ultimul an la  Universitatea „Simon Fraser’’, care în perioada pandemiei s-a implicat în culegerea și punerea la dispoziția autorităților medicale și administrative a datelor necesare adoptării măsurilor de stopare a flagelului.

Succes la școală, la fotbal și jocuri pe calculator mezinului familiei Mateiaș.

 

Comentarii

06/11/22 16:47
Liuta maria

Felicitări și multe realizări incontinuare

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5