Ioan Oltean: Fac un apel călduros la liderii USL pentru a depune eforturi, în sensul de a evita destrămarea

Vicepreşedintele PDL Ioan Oltean şi-a exprimat în cadrul unei conferinţe de presă dorinţa ca USL să nu se destrame, pentru că asta ar însemna ,, o mare decepţie pentru popor”.

,,Mi-aş permite să fac un apel extrem de călduros la liderii USL pentru a depune eforturi majore de a evita destrămarea, în sensul menţinerii unităţii de monolit a USL. Noi credem că şi Victor Ponta şi Crin Antonescu trebuie să nu uite că poporul într-o proporţie covârşitoare şi mă refer la poporul care a fost prezent la vot a dat votul USL-ului, ori destrămarea care se prefigurează ar însemna o mare decepţie pentru popor”, a afirmat Ioan Oltean.

Liderul organizaţiei judeţene PDL BN a mai spus că în USL se prefigurează deja elemente contradictorii, caracterizând ironic ,,relaţiile sociale” enunţate de Ion Iliescu.

,,Personal, şi PDL ar dori ca poporul să nu fie decepţionat atât de repede de destrămarea USL-ului şi fac apel la ei, la maturitatea lor, la responsabilitatea lor, la tinereţea lor să lase deoparte orice fel de atitudine contradictorie, de elemente care îi aşează pe poziţii contradictorii şi să se gândească doar la unitatea USL şi la numirea în funcţii de maximă responsabilitate a oamenilor pe criteriul relaţiilor sociale, aşa cum defineşte mai nou Ion Iliescu gradele de rudenie, ca relaţii sociale.

Şi eu cred că aceste relaţii trebuie cultivate, soţ – soţie în Parlament, tată şi fiu şi ginere în Parlament, fraţi în Parlament, cumetri în diverse ministere, toate acestea sunt după Ion Iliescu relaţii sociale şi ele nu pot decât să creeze o stare de dinamism şi de responsabilitate în desfăşurarea activităţii la nivele atât de înalte”, a concluzionat ironic Oltean.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5