Marocan amendat de poliţiştii de la Imigrări. Are 15 zile la dispoziţie să părăsească România

           Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări (I.G.I.), prin Biroul pentru Imigrări Bistriţa - Năsăud, au desfăşurat miercuri, alături de jandarmi, o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii şederii ilegale a străinilor, pe raza municipiului Bistriţa.

           În urma verificărilor, a fost depistat un cetăţean din Maroc, B.A., care a intrat pe teritoriul României în baza unei vize de scurtă şedere în scop de vizită, iar la expirarea perioadei legale de şedere nu a părăsit teritoriul ţării.

          “Ca urmare a celor constatate, pe numele cetăţeanului străin a fost emisă o decizie de returnare, prin care este obligat să părăsească teritoriul României, în termen de 15 zile. Totodată, persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în cuantum de 400 lei, în conformitate cu prevederile OUG 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată”, se arată în comunicatul remis de Biroul pentru Imigrări Bistriţa-Năsăud.

          Biroul pentru Imigrări Bistriţa-Năsăud continuă activităţile de prevenire şi combatere a şederii ilegale a străinilor, utilizând toate resursele proprii de care dispune pe acest segment de activitate şi cooperând cu toate instituţiile abilitate în menţinerea unui climat de ordine şi linişte publică în rândul comunităţii.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5