Prefectul Dolha: A fost acreditat şi aparatul de testare al Spitalului Judeţean! De mâine, teste validate pentru locuitorii judeţului!

Astăzi este ziua veștilor bune pe frontul testării Covid-19 în județ, anunţă prefectul Stelian Dolha.

"După ce am anunțat că aparatul Real Time PCR al Direcției de Sănătate Publică testează independent, în această după-masa a fost acreditat și cel de al doilea aparat deținut de Spitalul Județean de Urgență, fiind emis ordinul Ministrului Sănătății. De mâine, laboratorul RT PCR al Spitalului Județean va putea face și el testări validate pentru locuitorii județului Bistrița-Năsăud.

În conformitate cu prevederile OUG 40/2020 pe perioada stării de urgență, unitățile spitalicești se află în subordinea directă a Guvernului prin Ministerul Sănătății, astfel că, în acest context m-am ocupat încă de la data depunerii documentației de către Spitalul de Urgență Bistrița-Năsăud pentru ca și acest aparat, RT PCR să primească acreditarea. Pe această cale le mulțumesc pentru promptitudine și implicare Ministrului Sănătății, Nelu Tătaru și secretarului de stat Andrei Baciu", a transmis prefectul judeţului, într-o postare pe faceboo

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5