Preşedintele Radu Moldovan: Mulţumesc locuitorilor din Bistriţa-Năsăud că ne-au dat încrederea lor. Avem o singură variantă: uniţi cu toţii!

„Subsemnatul, Emil Radu Moldovan, preşedinte al Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, în conformitate cu prevederile art. 117 şi art. 187 alin. 2 din OUG 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările şi completările ulterioare, depun în faţa Consiliului Judeţean următorul jurământ:

    Jur să respect Constituţia şi legile ţării şi să fac cu bună credinţă tot ceea ce stă în puterea şi priceperea mea pentru binele locuitorilor judeţului Bistriţa-Năsăud. Aşa să-mi ajute Dumnezeu!”, a rostit preşedintele Consiliului Judeţean, cu mâna pe Biblie şi Constituţia României.

    În premieră, preşedintelui CJ i-a fost pus tricolorul de către secretarul general, la fel ca primarilor.

    În mesajul său, preşedintele Radu Moldovan, a mulţumit bunului Dumnezeu pentru că l-a ajutat să ajungă „în carne şi oase la depunerea jurământului”. „Aş vrea să vă felicit pe fiecare dintre dumneavoastră pentru succesul reportat în alegeri. Aş vrea să le mulţumesc concetăţenilor din Bistriţa-Năsăud că ne-au dat pentru patru ani încrederea lor, pentru a putea continua proiectele de dezvoltare în judeţul Bistriţa-Năsăud, un model de succes a ceea ce s-a întâmplat în Consiliul Judeţean. Sunteţi mulţi dintre dumneavoastră alături de care am lucrat în cele două mandate şi cu care am reuşit să facem lucruri frumoase pentru Bistriţa-Năsăud. Sunt un număr important de colegi noi cărora le spun „Bun venit!” şi să-i asigur de tot sprijinul şi transparenţa de care trebuie să dea dovadă aparatul de specialitate al CJ”, a menţionat Radu Moldovan.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5