Radu Moldovan: Locul 15 este eligibil la PSD şi doamna Doina Pană va deveni europarlamentar

          Preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a anunţat că îşi propune ca la nivelul judeţului social-democraţii să obţină un scor electoral cu 5 procente peste media naţională.

          „Sper să facă 5 procente peste media naţională. Nu avem targete, nu am primit norme. M-am uitat la analiza lui Vasile Dâncu, am văzut PSD-ul cu 35%, înseamnă că trebuie 40%, dacă e 34%, noi 39%. (...) Dacă voi vom face 26,4% vom lua act de decizia cetăţenilor şi vom face toate analizele necesare. Pe chestia asta aş fi în stare să fac un pariu”, a precizat Radu Moldovan.

          De altfel, acesta a menţionat că în urma discuţiilor avute cu oamenii din judeţ este încrezător că „locul 15 este eligibil la PSD şi doamna Pană va deveni europarlamentar”.

          „Eu sunt cel care a adus-o în partid pe Doina Pană, eu am convins-o şi am făcut un lucru foarte bun. Este un câştig pentru noi, e un coleg de partid foarte bun, un om foarte harnic. Am susţinut-o şi la această candidatură la europarlamentare. Aş fi fost cu mult mai fericit să fie în primii 10, dar PSD România nu e format doar din PSD Bistriţa-Năsăud. Rezultatele noastre din punct de vedere administrativ şi al promovării oamenilor în poziţii importante sunt unele de podium.(...) Vă spun că sunt extrem de încrezător. Mă iau după mai multe sondaje. CURS ne dă cu 32-33%, după tot ce se întâmplă în ultima perioadă în campania electorală, PSD are o schimbare, din zona de cădere electorală în urma erodării guvernamentale o întoarcere spre creştere electorală. Mai e puţin până în 26 şi sunt convins că lucrul acesta se va confirma, pentru că oamenii văd ce se întâmplă în România, văd agresivitatea provocată de adversarii noştri şi lumea nu gustă astfel de lucruri. Văd ce face PSD, ce face Moldovan, Florian, Paul Ştir, Creţu, Niculae, ce li se mai întâmplă cu drumul, cu apa, cu grădiniţa, cu şcoala, cu căminul cultural, cu dispensarul, cu salariile, cu pensiile, cu subvenţiile. Eu cred că PSD va lua peste 35%, cu redistribuiri spre 38-39, iar doamna Pană sper să ne invite la Bruxelles”, a comentat Radu Moldovan.

 

 

Comentarii

15/05/19 21:28
Gavrilă N. Moldovan

Să fim serioși ! Nu aveți cum să scoateți 45,46% din voturile valabil exprimate pentru a prinde 15 locuri în CE. Oglinda politică a societății arată cel mult 12 mandate. Vine din spate, pe cai mari, USR și PRO România...Iar în final, surprize-surprize!

15/05/19 22:28
Gavrilă N. Moldovan

Corectez în „vin din spate”. Mulțumesc.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5