Sangeorz-Bai, in sarbatoare! Primarul Traian Ogagau si vicepremierul Daniel Suciu au fost alaturi de comunitate

Sangeorzenii au sarbatorit a doua zi de Pasti la Centrul Cultural Iustin Sohorca din orasul -statiune. Dupa o slujba de Te Deum, de mulțumire, de laudă și de slăvire față de Dumnezeu, pentru binefacerile primite de la El, cu mic, cu mare, au participat la un spectacol folcloric, evenimentul fiind organizat de Primaria Sangeorz Bai.

A fost sarbatorit Sf. Mare Mucenic Gheorghe, Sangeorzul, asa cum s-a stabilit printr-o hotărâre a Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române, pentru că anul acesta data de 23 aprilie a coincis cu Sfânta şi Marea Marţi din Săptămâna Pătimilor.

Pe scena Centrului Cultural Iustin Sohorca, alaturi de Ansamblul Folclori Paunita, au evoluat Anamaria Mihaila, Elisabeta Guzu, Maria -Titiana Sidor, Livia si Sandel Mihaila, Cristina Bugnar, Suyana si Daciana Vlad, Alina Ceuca, Mihai Turda, Ana Maria Marti si Paul Ban. Conducerea muzicala i-a apartinut lui Danut Poleac, coregrafia, lui Petri Maxim, girate de directorul Centrului Cultural, Florin Hodoroga.

La mulți ani sîngeorzeni, oriunde v-ați afla! Hristos a înviat!”, a fost mesajul primarului Traian Ogagau.

Vicepremierul Daniel Suciu a fost alaturi de sangeorzeni. “Frați ortodocși, greco-catolici și penticostali, dar o singură comunitate, un singur oraș...Sîngeorz-Băi! De Sfântul Gheorghe, ocrotitorul celor zece mii de suflete ce trăiesc în acest minunat loc, am fost împreună să ne bucurăm de zilele pline de lumină ale Paștilor. La mulți ani dragi sangeorzeni, oriunde v-ați afla, acasă sau peste țări sau în sufletul nostru! Hristos a Înviat!”, a transmis ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice.


 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5