Şanţ, comuna cu toate străzile asfaltate

Nelu Boldea

Autorităţile locale din Şanţ au recepţionat lucrrările de modernizare pe un tronson de aproximativ un kilometru de drum comuna. Este vorba despre o investiţie finanţată din bugetul local, în valoare de 820 mii lei, investiţie de care vor beneficia aproximativ 600 de persoane care locuiesc în zona Cârţibav, asta după ce anul trecut au beneficiat de apă şi canalizare. Drumul comunal asigură şi legătura între comunele Şanţ şi Lunca Ilvei.
Un alt proiect de mare anvergură, care va duce la asfaltarea tuturor străzilor din comună, este finanţat din fonduri europene. Ioan Szabo, primarul comunei Şanţ, a parafat contractul de finanţarea unui proiect în valoare de 4.467.229 lei, cu o perioadă de implementare de 33 luni, prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală 2014-2020. Prin acest proiect vor fi asfaltaţi 5,7 km de drum comunal, astfel că întreaga comună va beneficia de condiţii moderne.
În perioada imediat următoare, urmează procedura de achiziţie, apoi, în funcţie de eventuale contestaţii, lucrările vor putea începe cel târziu în toamna acestui an.

Comentarii

26/06/17 16:30
Tolerant

Chiar si drumul spre Alpina Blazna ?
:)

27/10/17 12:14
c-x

titlul articolului este un pamflet si ar trebui tratat ca atare

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5