Şase cazuri noi în judeţ din 250 teste efectuate!

 Până astăzi, 10 septembrie, pe teritoriul judeţului nostru, au fost confirmate 1268 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Şase cazuri noi au apărut în ultimele 24 de ore, fiind efectuate 250 teste, dintre care 187 efectuate la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, restul la Cluj-Napoca și laboratoare private. Printre persoanele confirmate pozitiv cu CoVid-19, au mai apărut două cadre didactice.

Din păcate a mai fost înnregistrat un deces, ajungându-se la 90 de persoane care au decedat, în contextul pandemiei. Din totalul persoanelor confirmate, 1060 persoane au fost externate, dintre care 700 externate vindecate și 360 externate la cerere.
În judeţ, mai avem 57 persoane izolate şi 444 persoane în carantină.
***

• Până în prezent, 62 cadre medicale (18 medici, 44 asistenți) și 30 persoane parte din personalul auxiliar (infirmiere, brancardieri) și un angajat din cadrul personalului suport au fost confirmate cu Coronavirus. Dintre acestea, 85 au fost externate.

• 90 persoane confirmate cu Coronavirus sunt angajați ai unor agenți economici din județ. Dintre acestea, 47 au fost externate.

• Șapte persoane dintre cele confirmate cu Coronavirus sunt pacienți ai unui centru de dializă din județ. Șase persoane au fost externate.

• Printre pacienții confirmați cu Coronavirus se află șapte beneficiari și o infirmieră de la un alt centru de asistență pentru vârstnici din județul Bistrița-Năsăud.

• Printre persoanele confirmate cu Coronavirus se află 13 beneficiari și 5 infirmiere de la un centru de recuperare din județul Bistrița-Năsăud. Cele 5 infirmiere au fost externate la cerere.

• Printre persoanele confirmate cu Coronavirus se află un beneficiar minor din cadrul Serviciului Social al DGASPC Bistrița-Năsăud.

• Printre persoanele confirmate cu Coronavirus se află o asistentă de la un centru medico-social din județul Bistrița-Năsăud.

• Printre persoanele confirmate cu Coronavirus se află și trei cadre didactice.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5