Ştrandul Codrişor va intra in reabilitare

Administraţia locala intenţionează să reabiliteze Ştrandul Codrişor. În prezent, ştrandul se află în stare avansată de degradare, an de an fiind necesare reparaţii pentru a putea fi funcţional pe timp de vară.

Din 1972 de când a fost dat în folosinţă şi până astăzi sistemul de alimentare şi dezinfecţie nu s-a schimbat, iar apa din cele trei bazine nu este recirculată şi filtrată.
Pentru împrospătarea apei, e obligatorie înlocuirea ei în totalitate o dată pe săptămână.

Primăria Bistriţa îşi doreşte ca în perioada următoare să înceapă lucrări de modernizare la amplasamentul dintre liziera Pădurii Codrişor şi râul Bistriţa.

În proiectul de hotărâre care va fi supus analizei şi votului consilierilor locali în şedinţa ordinară de joi, 31 iulie, se menţionează că se va reamenaja ştrandul, se vor reface şi completa dotările şi se vor executa lucrări de reabilitare şi finisare a bazinelor. În zonă va exista un teren de sport şi un loc de joacă pentru copii.

Totodată va fi amenajata o zonă pentru picnic, cu mese, bănci, grătare, locuri pentru ceaun şi cişmele cu apa potabilă şi toalete.

În proiect este trecută şi realizarea unei instalaţii de sonorizare, care să acopere tot perimetrul ştrandului şi a zonei de picnic, cât şi a trei locaţii pentru conexiune hot-spot wireless la internet.

Finanţarea se va face din fondurile alocate de la bugetul local şi altele constituite cu această destinaţie, conform listelor de investiţii.

Comentarii

29/07/14 15:14
Vizitator

Modernizarea strandului nu inseamna doar refacerea si completarea dotarilor existente. O modernizare ar presupune si dotari noi la nivelul cerintelor actuale. Spre exemplu cel putin unul dintre cele trei bazine ar trebui dotat cu tobogane acvatice iar bazinul respectiv sa fie amenajat ca piscina de colectare a utilizatorilor acestor tobogane. In acest sens, piscina de colectare ar putea fi prevazuta si cu un jacuzzi atasat, iar apa calda sa fie produsa cu ajutorul unor panouri solare.

31/07/14 20:06
ECOLOGISTUL

La finalul modernizarii se va face plaja pe viaductele CENTURII unde veti fi intampinati de centuriste ,cu masaje EROTICE si alte multe nebunii. DOMNE FERI!!!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5