Traian Ogâgău: Impasul administrativ trebuie rezolvat cât mai repede de către consilierii locali PNL! Sunt 3 colegi care nu ascultă de vocea poporului!

Comunicat de presă și îndemn către colegii PNL de pretutindeni!

"NU MĂ VOTAȚI PE MINE, VOTAȚI CONSILIERII PNL SĂ AVEM MAJORITATEA ÎN CONSILIUL LOCAL".....

Vă mulțumesc de fiecare dată tuturor sângeorzenilor pentru votul masiv acordat echipei PNL și mie în septembrie 2020, ați făcut alegerea perfectă pentru orașul nostru, fiți mândri de asta.

Noi, sângerozenii, trecem acuma, datorită celor care ne vor "binele", printr-o perioada grea, însă tot împreună ieșim din ea și mai puternici dragii mei și vă mulțumesc pentru încredere.
Curând, vă invit la Casa de Cultura, la darea de seamă a celor cinci ani și predarea ștafetei, după care intram în linie dreaptă spre alegerile anticipate în maxim un an de zile.

Impasul administrativ în care ne aflăm, trebuie rezolvat cât mai repede de către consilierii locali PNL.
Aceștia au o misiune foarte importantă în desemnarea viitorului primar interimar, pentru ca lucrurile să meargă bine înainte, iar noi să nu ne fi irosit votul de anul trecut.

Din păcate, sunt trei prieteni, care nu înțeleg rolul lor actual, rolul lor într-o echipă câștigătoare, colegi care nu ascultă vocea poporului pe care îi reprezintă ..... totuși sperăm să găsească o soluție până la urmă toți cei 11 colegi.

Eu am făcut tot posibilul dragii mei, însă nu pot să înțeleg pur și simplu ce e așa de greu, având majoritate,... spuneți sângeorzenilor ceva, convocați o ședință și să fie sărbătoare în orașul nostru?!?! 
Aveți alte planuri? Nici o problema, pregătiți-vă pentru anticipate, e cel mai bine, acolo vă măsurați mușchii, nu negociind cu PSD-ul care a ruinat acest oraș! Helooo... , ajunge, treziți-vă fraților, nu ne luați de proști.
Nu puteți fura votul sângerozenilor!

Vă rugăm faceți ceva, oameni buni! Domnule Dacian, Runcan, Petrica, spuneți fraților ceva poporului, colegilor, nu ne lăsați în suspansul acesta 

Urmează în curând o ședință de Consiliu Local, unde PNL trebuie neapărat să desemneze acea persoană.

TOTODATĂ, fac un apel la domnul președinte Ioan Turc, liderilor partidului, așa cum i-am rugat, să evite problemele, să ne facă o vizită, să le citească regulamentul, statutul, să le explice ca la turci, deși nu ar trebui să se ajungă aici, să le ofere o lecție de liberalism așa cum știu ei, sau poate au unii colegi ceva sugestii pentru modificarea statului partidului, cine știe... 

Independentul și sângerozenii vă mulțumesc anticipat, dragi colegi consilieri consăteni.

... "Iubim trădarea dar nu iubim trădătorii".... proverb

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5