Un bărbat de 53 de ani a fost agresat de către un vecin deoarece şi-a lăsat animalele nesupravegheate în livada sa

Jandarmii din cadrul Plutonului Beclean au intervenit miercuri seara în jurul orei 20.30, pentru aplanarea unui scandal. Motivul altercaţiei dintre cei doi l-a constituit lipsa supravegherii animalelor (aproximativ 25-30 de vaci), acestea intrând într-o livadă unde au produs pagube materiale. La vederea problemelor create, proprietarul terenului l-a lovit pe bărbatul de 53 de ani, cu un par în zona capului şi a mâinii stângi.

          "În urma apelului la 112, jandarmii s-au deplasat la faţa locului şi după edificarea asupra faptelor săvârşite, au întocmit pe numele agresorului actele de sesizare pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe, conform art. 193 Cod Penal, acte care au fost predate Poliţiei pentru continuarea cercetărilor.

            Proprietarul animalelor a fost sancţionat cu avertisment scris, pentru lăsarea în libertate şi fără supraveghere a animalelor, conform legii nr. 61 din 1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, republicată, art. 2, alin. 17", se arată în comunicatul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Bistriţa-Năsăud.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]