Adunarea Generală de dare de seamă CECCAR, Filiala Bistriţa-Năsăud

În Sala de conferinţe din cadrul Hotelului Diana, a avut loc Adunarea Generală de dare de seamă a membrilor Filialei Bistriţa a Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România cu următoarea ordine de zi: Raportul Consiliului filialei privind activitatea desfăşurată în anul trecut, prezentată de preşedintele filialei - Maria Hăbălău; Realizarea programului de activitate pe anul trecut, pentru îndeplinirea atribuţiilor prevăzute de acte normative sau hotărâri ale organelor superioare ale Corpului. Realizarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul trecut; materiale prezentate de directorul executiv al filialei - Poni Login; Raportul cenzorului asupra gestiunii filialei la 31 decembrie a anului trecut, prezentată de către cenzor - Măricuţa Dunca; Raportul Comisiei de disciplină privind activitatea desfăşurată anul trecut, prezentată de preşedintele comisiei de disciplină - Benedic Bozga; Aprobarea programului de activitate pentru anul în curs pentru îndeplinirea atribuţiilor prevăzute de acte normative sau hotărâri ale organelor superioare ale Corpului; Aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pentru anul în curs, potrivit Normelor stabilite de Conferinţa Naţională; Aprobarea listei „experţilor contabili de onoare” şi „a contabililor autorizaţi de onoare” Aprobarea Listei cabinetelor propuse pentru a fi supuse auditului în anul 2016; Desemnarea reprezentanţilor la Conferinţa Naţională conform normativelor stabilite Diverse- alegeri pentru completarea comisiei de disciplină.
Adunarea a fost condusă de preşedintele în funcţiune - Maria Hăbălău. La Adunarea Generală au fost prezenţi, în prezidiu: prof. univ. dr. Neculai Tabără - reprezentant al Consiliului Superior al Corpului, Maria Pintea - vicepreşedinte, Ioan Bozga - preşedintele Comisiei de disciplină de pe lângă Consiliul filialei, Poni Login - director executiv.
S-au dezbătut problemele care frământă profesia contabilă, şi anume: continuarea procesului de standardizare a profesiei contabile; diversificarea serviciilor prestate de membrii; dezvoltarea procesului de educaţie al membrilor; dezvoltarea activităţii de comunicare cu membrii şi beneficiarii lucrărilor executate de membri; aspecte legate de activitatea auditului de calitate, care trebuie în mod continuu îmbunătăţită la nivelul filialei.
A fost o activitate deosebită, cu multiple valenţe, în care specialiştii au tras concluziile necesare şi s-au mobilizat corespunzător pentru activitatea viitoare, CECCAR fiind o verigă importantă în evoluţia societăţii.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5