Banca Transilvania a investit un milion de euro în noul sediu al Sucursalei Bistriţa

Banca Transilvania (BT) şi-a inaugurat noul sediul al Sucursalei Bistriţa. Sucursala bistriţeană îşi va primi clienţii, de acum înainte, într-un sediu nou şi modern, aflat pe strada Gării, numărul 30, zona Winmarkt. BT va păstra şi locaţia în care a funcţionat până acum sucursala, în Piaţa Petru Rareş, numărul 4.

Noul sediu are o suprafaţă utilă de aproximativ 600 mp, cu spaţii dedicate efectuării de operaţiuni pentru persoane fizice şi juridice, precum şi serviciilor de consiliere. De asemenea, aici se află şi birourile angajaţilor cu atribuţii în serviciul juridic, informatică şi administrarea creditelor.

,,Noul sediu al sucursalei Bistriţa este o investiţie în calitate, pentru că dorim să vă oferim confort pe lângă servicii şi produse. Pentru că locaţia din Piaţa Petru Rareş, numărul 4, unde ne-aţi vizitat până acum, se bucură de vizibilitate, ne-am hotărât să o păstrăm, aşa că încât acolo va funcţia în continuare Banca Transilvania, mai precis Agenţia Coroana. Sperăm că efortul nostru va fi răsplătit printr-un număr tot mai mare de clienţi, care ne vor trece pragul, pentru a găsi la Banca Transilvania, soluţii pentru planurile financiare pe care le au”, a spus Radu Chindea, directorul Sucursalei BT Bistriţa.

Banca Transilvania, instituţie bancară clujeană, şi-a propus pentru anul în curs inclusiv consolidarea prezenţei sale în Transilvania, datorită potenţialului zonei. Din planul de investiţii făcea parte şi relocarea sediului în care se afla sucursala Bistriţa.

Numărul tot mai mare de activităţi BT şi ale companiilor Grupului Financiar Banca Transilvania este motivul pentru care, de acum înainte, Sucursala BT Bistriţa are o ,,casă nouă”, de un milion de euro.

,,Mă bucur că am investit un milion de euro în această clădire. Este o sumă mare, dar în această perioadă de criză, am vrut să investim aici, pentru că Bistriţa este pentru noi un oraş important. După cum ştiţi, Banca Transilvania are sediul central în Cluj-Napoca, suntem o bancă născută în Transilvania, o zonă de suflet pentru noi, şi e normal să investim aici, să fim puternici şi să ajutăm clienţii noştri. Aceste investiţii arată interesul nostru pentru dezvoltare, şi cred că suntem printre puţinele bănci din România care am continuat să finanţăm şi în perioadă de criză, sectorul de business, clienţi. De ce? Pentru că în continuare avem capital şi produse noi pentru clienţii noştri”, a afirmat Robert C. Rekkers, directorul general al Băncii Transilvania.

Reţeaua băncii cuprinde în judeţul Bistriţa-Năsăud nu mai puţin de 10 unităţi, iar în cadrul acestora lucrează peste 100 de angajaţi. Pe plan local, numărul de clienţi este de peste 28.000, dintre care aproximativ 2.000 sunt companii.

,,Vrem să investim şi în produse şi pentru persoane fizice cu condiţie bună, cu dobânzi atractive şi cu o abordare flexibilă, pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie de finanţare şi refinanţare. Suntem o bancă cu capital românesc şi credem că putem ajuta mai bine clienţii, decât băncile cu capital străin. (….) Sunt foarte mulţumit de echipa pe care o avem la Bistriţa, au susţinere din partea centrală şi cred că putem creşte mai mult”, a completat Robert C. Rekkers.

La inaugurarea noului sediu a fost prezent şi primarul Bistriţei, Ovidiu Creţu, un client al Băncii Transilvania, alături de oameni de afaceri, reprezentanţi ai unor instituţii publice, consilieri locali, consilieri judeţeni.

,,Banca Transilvania, pe lângă numele frumos pe care îl are şi-a făcut şi un renume din acest nume, pentru că este într-adevăr o bancă foarte dinamică, flexibilă şi aproape de clienţi. Personal, sunt unul dintre clienţii băncii, dar nu din această cauză sunt prezent la acest eveniment. Sunt prezent pentru a saluta o investiţie de un milion de euro în municipiul Bistriţa, care pas cu pas se îndreaptă spre un oraş european. Mă bucur că, Banca Transilvania este bine ancorată în Bistriţa şi merită subliniat faptul, că într-o perioadă de criză să aloci un milion de euro pentru a te muta în casă nouă, pentru a crea condiţii până la urmă clienţilor, este un semn de prosperitate, este un semn de bun management. Îi felicit, le doresc să aibă clienţi cel puţin la nivelul celor care sunt aici prezenţi”, a afirmat Ovidiu Creţu.

Banca Transilvania se numără printre primele bănci din România, în funcţie de active. Are un capital majoritar românesc, iar Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare, care deţine 15% din capitalul social, este acţionar semnificativ. BT este o instituţie financiară cu reprezentare naţională, având 522 de unităţi.

BT s-a implicat, în Bistriţa, în diverse proiecte dedicate comunităţii locale. Cel mai recent este Tabăra Medievală. De asemenea, municipiul Bistriţa este parte a proiectului ,,Tu alegi, Banca Transilvania se implică”, demarat cu ceva timp în urmă, BT alocând suma de 60 de mii de euro pentru amenajarea unui liceu în Bistriţa.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5