Cristian Niculae (ADI Deşeuri): În această săptămână continuăm distribuirea pubelelor verzi în zonele de case din Municipiul Bistrița și localitățile componente!

Pubela verde se va distribui între orele 08:00 – 17:00, pe baza buletinului de identitate și pe baza semnăturii, după următorul program:
- Miercuri, 13 decembrie – casele de pe străzile: Compozitorilor, Tiberiu Brediceanu, Gheorghe Dima, Constantin Brăiloiu, George Enescu, Sergiu Celibidache și Bela Bartok;
- Joi, 14 decembrie – casele de pe străzile: Tărpiului, Livezi, Busuiocului, Magnoliei, Colinei, Subcetate, Irisului, Cameliei, Anemonei, Crizantemelor;
- Vineri, 15 decembrie – casele din localitatea componentă Slătinița;
- Sâmbătă și Duminică – 16 și 17 decembrie – Cartier Unirea;

În cazul în care cetățenii nu sunt acasă în intervalul menționat mai sus, aceștia își vor ridica ulterior pubelele verzi de la sediul operatorului de salubritate Supercom – pe str. Drumul Cetății, nr. 11 – vis-avis de Rombat, pe baza buletinului de identitate și pe baza semnăturii.

Programul de distribuție pentru restul zonelor din Municipiul Bistrița va fi anunțat în curând.

În orașele Beclean, Năsăud, Sîngeorz-Băi și zona RURALĂ, distribuția pubelelor verzi a început în această săptămână și este coordonată de primăriile din aceste localități. Recipientele de colectare a deșeurilor reciclabile din sticlă se distribuie pe baza buletinului de identitate și semnătură.

Hai să dăm valoare deșeurilor și să le punem pe toate la locul lor!”


ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5