Dan Barna sprijină dezvoltarea economică durabilă şi investiţiile în energie curată

Unul dintre obiectivele lui Dan Barna în programul său pentru Președinția României este sprijinirea dezvoltării economice durabile, cu respectarea acordului de la Paris.

 În acest sens, va sprijini măsurile de dezvoltare economică care reduc emisiile de carbon, încurajează economia circulară și stimulează investițiile în energie curată.

 Un exemplu de astfel de economie circulară este compania GreenWeee, cel mai mare angajator din județul Buzău, al cărei domeniu de activitate este colectarea și reciclarea deșeurilor electrice și electrocasnice.

 "Reciclarea este un element esențial în combaterea încălzirii globale, de aceea statul trebuie să fie mai interesat de ce se întâmplă cu deșeurile și să creeze cadrul necesar pentru a stimula reciclarea. Astfel de firme vor avea toată susținerea mea în viitorul mandat de Președinte. Protejarea mediului este vitală.", spune Dan Barna.

Programul lui Dan Barna pentru Președinția României: www.danbarnapresedinte.ro

Comandat de Uniunea Salvați România. Executat de SC CPE Răsunetul SRL Bistriţa, portal: www.rasunetul.ro, CUI mandatar financiar coordonator: 31190011

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5