Deputatul Bogdan Ivan, invitat la emisiunea Realitatea din PSD

Ce își doresc oamenii de la statul român? Cred că în primul rând respect.
Am vorbit cu Dana Macsim la Realitatea.net și Realitatea Plus despre ce înseamnă să îi reprezint pe bistrițeni în Parlamentul României.
Politica ar trebui să pună în centru nevoile, fricile și speranțele omului de rând! Soluții în loc de orgolii și ceartă.
M-am mândrit cu locurile, oamenii de omenie și cu modelul de administrație performantă din Bistrița-Năsăud. Aici, președintele CJ, Radu Moldovan și primarii noștri au cel mai mare merit!
Și despre multe altele, care le puteți vedea în emisiune
#MândrudeBistrițaNăsăud
https://youtu.be/N9CTLj8DrTk

Comentarii

18/03/21 16:17
Iuliu

Motto:

"Nu credeam că impostura
Naşte monştri-aşa pitici
Un refren le umple gura:
,,Mandri că suntem calici!”
(Corneliu Vadim Tudor)

Sloganul "#MândrudeBistrițaNăsăud" cu care iese la rampă Ivan nu are nici o acoperire, decât eventual aceea sugerată in ultimul vers din Motto-ul de mai sus.
Cum poti sa spui ca modelul de administrație din Bistrița-Năsăud este performant, când in realitate e vorba de un un judet cu o slabă dezvoltare economică, in care salariul mediu net este mult sub media câștigului mediu net la nivel național. Conform datelor Institutului Național de Statistică câștigul salarial mediu net lunar, în anul 2018 a fost de 2.642 lei. Câştigul salarial mediu lunar net s-a situat sub media pe economie în 37 dintre judeţe. In coada clasamentului cu cele mai scăzute câştiguri se află judeţele:
Bistriţa-Năsăud – 2044 lei, cu 22,6% mai puţin decât media pe economie;
Harghita – 2059 lei, cu 22,1% mai puţin decât media pe economie;
Teleorman – 2079 lei, cu 21,3% mai puţin decât media pe economie.
Referitor la valoarea PIB/locuitor, județul Bistrița-Năsăud este pe locul 24, iar în topul județelor cu cei mai mulți angajați în sectorul public ne situăm pe locul 32, având o pondere mai mare de angajați în sectorul public decât Prahova, Argeș, București, Sibiu, Brașov, Timiș, Arad sau Ilfov.
Desi câştigul salarial mediu net înregistrat la nivelul judeţului Bistrița-Năsăud în ultimul trimestru al anului 2020 a fost de 2731 lei cu 1,9% în octombrie față de septembrie 2020 și cu 7,9% peste nivelul lunii corespunzătoare din anul precedent, salariile medii lunare brute, cât și cele nete pe judeţ s-au situat cu 19,7%, respectiv 18,3% sub nivelul mediu al acestor indicatori la nivel naţional.
Cu un astfel de model de administratie, sloganul ,,Mandri că suntem calici!” se potriveste perfect judetului Bistrița-Năsăud.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5