Direcţia Silvică vinde lemn pentru încălzirea locuinţelor de la Pepiniera Sărata şi depozitul din Spermezeu. Vezi care este preţul!
Regia Națională a Pădurilor - ROMSILVA prin Direcția Silvică Bistrița-Năsăud, cu sediul în municipiul Bistrița, str. General Grigore Bălan nr. 21, județul Bistrița-Năsăud, cod poștal 420016, înregistrată la Registrul Comerțului: J06/156/1991, C.I.F.: RO 1590120, tel/fax 0263-23.27.43 / 0263-23.13.43, e-mail [email protected], site : www.rosilva.ro, vinde direct către populație lemn pentru încălzirea locuinței din specii de foioase, din depozitul Pepiniera Sărata – Ocolul Silvic Bistrița și depozitul Spermezeu - Ocolul Silvic Beclean. Lemnul se vinde pachetizat (dimensiuni palet - 1m x 1m x 1.8 m - volum palet 1.15 mc), lemn uscat din esențe foioase la prețul de 439 lei/palet, preț cu TVA inclus (382 lei/mc, preț fără TVA) .
Transportul lemnului la destinație pentru distanțe de până la 15 km pentru un volum minim achiziționat de 6 paleți este gratuit, iar pentru distanțe de peste 15 km, la cerere, se poate asigura transportul contracost (se plateste distanta peste 15 km). Solicitările se pot depune la sediile Direcției Silvice Bistrița-Năsăud (sau e-mail [email protected]), Ocolului Silvic Bistrița și Ocolului Silvic Beclean.
Director,
Ing. Ivan Gheorghe
Citiţi şi:
- Direcţia Silvică Bistriţa-Năsăud vinde lemn de foc pentru populaţie! Informaţii pe site-ul RNP!
- Ocolul Silvic al municipiului Bistriţa RA vinde din stoc brazi de Crăciun!
- Buget de peste 2 milioane de lei pentru Ocolul Silvic Bistriţa
- Luna Pădurii a debutat cu operaţiunea „puieţii”
- CL Bistriţa Bârgăului vrea schimbarea şefului Ocolului Silvic. Un prim vot, în şedinţa de săptămâna trecută
Comentarii
Pai, daca este la pretul asta... un camion de 7 tone... ajunge undeva la 22-23 milioane lei vechi . Tot atata se ajunge si daca sunt " cumparate " lemne de la hotii din paduri... ca nici o carutza de 2 mc nu ti-o da nimeni adusa acasa ... fara 6 milioane de lei si lemnele trebuie debitate ( taiate si crapate )... care iar te costa si cam tot aia-i ... Problema este ca gata " paletizate " ... pentru Centralele cu combustie pe lemn... lemnele sunt mult prea " marunte " ... si se duc ca " pozderiile " in foc... si daca centralele sunt cu " focarul " identic cu cel de la sobe ( maxim 40-45 cm ) ... s-ar putea sa trebuiasca taiate inca odata , alti, bani, alta cheltuiala .
Vedeti, de aia sunt mai bune sobele cu combustie pe peleti pana una alta ... sau centralele pe gaz, ori curent electric. ptr ca au ajuns cam la acelasi pret si nu te mai incurci cu cenusa scoasa zilnic si daca n-ai unde s-o arunci ce te faci ?
Adaugă comentariu nou