Doliu în lumea artistică. După ce a filmat pe Valea Ilvelor, astă noapte a trecut la cele veşnice, în Năsăud

Lumea artiştilor a rămas înmărmurită la aflarea unei veşti, la care nimeni nu se aştepta. După ce ieri a filmat două videoclipuri pe Valea Ilvelor, astă noapte a trecut la cele veşnice, făcând infarct. Deşi echipajul SMURD a ajuns la locul în care a fost cazat, la Hanul din Năsăud, nu a putut decât să constate decesul. Toţi artiştii din judeţul nostru au colaborat cu Daniel Siminic, care ştia să facă cele mai frumoase videoclipuri, care păstrau filonul tradiţional. De altfel, cei mai mari artişti ai ţării au colaborat cu cel care ştia ca nimeni altul să facă ca textul melodiilor să se îmbine cu imaginea creând videoclipuri care vor rămâne mărturie în arhivele televiziunilor.
Ieri, Daniel Siminic a filmat la Poiana Ilvei, alături de Elisabeta Guzu şi oamenii frumoşi de pe Valea Ilvelor. Contactată telehonic, Elisabeta Guzu ne-a declarat, printre lacrimi, că nimeni nu se aştepta la o asemenea veste, mai ales că aseară Daniel Siminic împreună cu soţia sa, Carmen, au plecat spre Năsăud, iar mai apoi au vorbit din nou la telefon spunând că au ieşit filmări foarte frumoase.
Astăzi, echipa de filmare urma să filmeze cu Andrada Bârsăuan, care a declarat, şocată, “am primit un telefon înainte de a porni spre filmare, cu anunţul că Daniel Siminic ne-a părăsit. Dumnezeu să-l ierte şi să-i dea odihnă veşnică”.
Sute de mesaje sunt prezente deja pe reţelele de socializare, vorbind despre omul de aleasă omenie, care a ştiut întotdeuna să facă artiştii să strălucească pe micul ecran.
Fie ca Cel de Sus să-i aşeze sufletul în rândul celor care în viaţa de pe pământ au adus frumuseţi şi, cine ştie, poate acolo sus era nevoie şi de un om profesionist care să-i filmeze pe artiştii noştri plecaţi la stele din galeria folclorului românesc.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5