Forţele de ordine au verificat peste 120 de societăţi comerciale! 19 sancţiuni pentru nerespecarea măsurilor de protecţie

În ultimele 24 de ore, au fost desfăşurate acţiuni de verificare în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul urmărit fiind prevenirea și limitarea răspândirii virusului Covid-19. La acțiunile punctuale desfăşurate au participat 33 de polițiști, jandarmi, polițiști locali dar și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, Direcției de Sănătate Publică şi cei de la Protecția Consumatorului.

Astfel, ieri, 8 iulie a.c., au fost verificate 122 de societăți comerciale, au fost legitimate și verificate 168 de persoane și 38 de autovehicule.

În urma controalelor au fost constatate nereguli pentru care au fost aplicate 42 de sancțiuni contravenţionale în valoare de aproape 22.000 de lei. Din totalul acestora, 19 au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, 5 pentru nerespectarea HG 984/2005, 3 pentru nerespectarea Legii 61/1991, celelalte fiind abateri la regimul rutier și de altă natură, se arată în comunicatul IPJ BN.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5