( Foto) Festivitate emoţionantă a rebreniştilor la absolvirea colegiului. În judeţ, părinţi celebri, alături de frumoşii liceeni, în momentul important al vieţii lor

Peste 200 de liceeni au participat la ceremonia de absolvire a renumitului Colegiu Naţional „Liviu Rebreanu”. Evenimentul a avut loc la Sala Polivalentă şi a fost deschis cu Imnul Colegiului, compus de unul dintre absolvenţii acestei şcoli, artistul Flaviu Buzilă.
În discursul ei, Susana Gălăţan, directorul şcolii, a vorbit despre faptul că pe lângă aripi, absolvenţii au şi rădăcini şi să nu uite niciodată de oraşul lor natal şi de şcoala absolvită, indiferent pe unde paşii vieţii îi vor purta. La fel de emoţionate au fost şi Doina Mantea şi Violeta Griga, directori adjuncţi care, la rândul lor, au vorbit despre frumuseţea vieţii de licean, dar şi despre drumul care începe de acum. Nici diriginţii nu au fost mai prejos, printre aceştia remarcţndu-se şi scriitorii Elena M. Cîmpan şi Dan Coman.
Şefă de promoţie este Eliza Anca Mic, fiica lui Marin Mic de la Asociaţia Inocenti, care a declarat „Sunt cel mai mândru tată”. Fiul lui Marin Mic, Bogdan, este şi el „absolvent meritoriu al Facultăţii de Informatică”.
Printre părinţii emoţionaţi s-a aflat şi Gabriela Montoiu, fiica ei, Romana, cea după a cărei nume a fost gândit şi brandul „Romana”, fiind şi cea care desenează modelele pentru eşarfe, absolvind cu laude liceul. „Tu esti împlinirea mea definita dupa 18 ani! Imi doresc ca drumul tau sa creeze o lume frumoasa si sanatoasa. Desăvârșirea ta ca OM iti aparține din acest moment” a scris Gabriela pe facebook.
De asemenea, viceprimarul Cristian Niculae a avut şi el emoţii la absolvirea fiicei lui, Ariana. “Cele mai mari bucurii vin din familie” a spus viceprimarul. Notarul Vaida Marsineta a trăit şi ea emoţiile absolvirii alături de fiica ei, Orania, pe care a îndemnat-o precum Vernon Howard: " Paseste prin viata ca si cum ai avea mereu ceva nou de invatat si vei reusi astfel sa inveti mereu." Fostul subprefect Damaschin Berende, a fost şi el alături de fiul lui, Tudor: "Emotiile ultimei zi de scoala pentru absolventii Colegiului National Liviu Rebreanu Bistrita. Felicitari Tudor". Annabella Muzsi, managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud, a fost şi ea emoţionantă alături de fiul ei. Consilierul loca Sorin Hangan a spus despre fiica lui: "Comoara mea a terminat liceul.Sunt un tată fericit".
Emoţiile absolvirii şcolilor din judeţ le-au trăit anul acesta şi primarul Vasile Silaşi din Chiochiş, alături de fiica lui Lorena, la Liceul de arte din Cluj designerul Tina Olari alături de fiul ei, Darius Horga, la Colegiul „Andrei Mureşanu” şi mulţi, mulţi alţii.
Tuturor succes în viaţă !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5