Ioan Turc: În Bistriţa-Năsăud, PNL se restartează. Îi vom reprezenta cum se cuvine pe cei care simt liberal

Ioan Turc, preşedintele Organizaţiei Judeţene a Partidului Naţional Liberal, a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, că  formaţiunea pe care o conduce îşi propune să facă „o opoziţie constructivă dar fermă PSD-ului”, atât la nivelul administraţiei municipale, cât şi la nivel judeţean.

         „Dorim să venim cu soluţii alternative la nenumăratele probleme cu care se confruntă municipiul Bistriţa şi judeţul Bistriţa-Năsăud. La nivelul municipiului Bistriţa, administraţia a făcut nenumărate erori de parcurs, atât la nivel conceptual, cât şi transpunerea în practică. În ceea ce priveşte situaţia la nivel judeţean, judeţul Bistriţa-Năsăud rămâne unul dintre judeţele sărace ale Transilvaniei şi ale României, un judeţ din care foarte mulţi oameni au plecat în străinătate, lucrează departe de familii, de casele lor, un judeţ în care infrastructura rutieră sau infrastructura minimală care asigură un trai civilizat este extrem de precară”, a declarat Ioan Turc.

         Liderul liberalilor bistriţeni a menţionat că PNL îşi propune să îi reprezinte cu adevărat pe cei care simt liberal, pe electoratul veritabil de dreapta.

         „Doresc să le transmit tuturor simpatizanţilor noştri, tuturor celor care cred în Partidul Naţional Liberal, faptul că PNL în Bistriţa-Năsăud se restartează. Vom avea ritm, cadenţă, vom face tot ceea ce e nevoie pentru a-i reprezenta pe cei care simt liberal, pe cei care afirmă şi dovedesc că sunt oameni de dreapta, aşa cum se cuvine, aşa cum se aşteaptă”, a completat Ioan Turc.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5