Ioan Turc: Le mulţumesc bistriţenilor pentru modul în care s-au comportat în pandemie

Primarul Bistriţei a menţionat că măsurile de relaxare anunţate la nivel central reprezintă un pas important pentru revenirea la normalitate, cele mai importante fiind renunţarea la purtarea măştii în spaţiul public, cu câteva excepţii, şi la restricţiile pe timpul nopţii.
„Mă bucur, dar în acelaşi timp fac şi un apel la responsabilitate pentru că scăderea incidenţei şi a ratei de pozitivare nu înseamnă că am scăpat de pandemie, că totul se întâmplă ca înainte. Vor exista măsuri graduale de relaxare la începutul fiecărei luni, mai ales în măsura în care oamenii vor respecta măsurile şi regulile anunţate de autorităţi.
E de salutat efortul făcut de toţi românii, a fost un efort colectiv uriaş, efortul corpului medical, al personalului auxiliar. Am reuşit să fim solidari şi să trecem peste ce a fost mai greu.
Îi felicit şi le mulţumesc cu deferenţă bistriţenilor pentru modul exemplar în care s-au comportat în toată perioada de restricţii. Am demonstrat că suntem o comunitate de oameni civilizaţi, responsabili, o comunitate de care şi în calitate de primar al municipiului sunt mândru”, a transmis Ioan Turc.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5