Militarii bistriţeni s-au alăturat campaniei de donare de sânge „O şansă pentru viaţă”

În perioada 18 -19 decembrie 2014, militari din cadrul Brigăzii 81 Mecanizată “General Grigore Bălan” au participat pe bază de voluntariat la campania naţională de donare de sânge “O şansă pentru viaţă”.

Pe lângă gestul umanitar, militarii s-au gândit să facă o mică bucurie şi să aducă un zâmbet înainte de Crăciun pe feţele copiilor de la Centrul pentru Protecţia Copilului din Bistriţa. Astfel, au fost colectate dulciuri, cărţi şi jucării din partea copiilor militarilor, sub deviza “De la copii, pentru copii!”.

„O delegaţie din cadrul U.M. 01331 Bistriţa, formată din locotenent Andreea Mureşan, plt. adj. Daniel Moţoc, plt. maj. Marian Şuteu – consilier al comandantului, s-au deplasat la această instituţie unde au împărţit aceste cadouri. “Delegaţia” a fost primită cu mare bucurie de către copii, care după primirea cadourilor au încântat asistenţa cu un scurt program de colinde”, precizează locotenent-colonel Florin Apăfăian, ofiţer cu informarea şi relaţiile publice la U.M. 01331 Bistriţa.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5