Turc susţine că PSD se comportă la extreme: Face lucrări extrem de scumpe şi cumplit de proaste în Bistriţa

          Liderul liberal Ioan Turc susţine că administraţia PSD din Primăria Bistriţa ar trebui să ia o pauză, până în 2020, „pentru a nu mai mutila oraşul”, considerând că sunt făcute „lucrări extrem de scumpe şi cumplit de proaste”.

          „Le spun celor din PSD: opriţi mutilarea oraşului! Dacă nu sunteţi în stare să faceţi nişte lucrări de calitate, nu mai faceţi nimic. Luaţi-vă salariile babane, staţi şi lingeţi îngheţată pe Pietonal, dar opriţi mutilarea oraşului! (...) PSD este campionul extremelor, lucrări extrem de scumpe şi cumplit de proaste. Cel mai bun lucru pentru oraş şi nu spun demagogic ar fi să ia o pauză, că mai au un pic”, a declarat Ioan Turc.

          Acesta a dat ca exemplu lucrările de asfaltare de pe str. I.L. Caragiale, riveranii plângându-se de faptul că asfaltul este „în contrapantă cu gurile de canalizare”, iar atunci când va ploua apa va intra în curţi.

          Turc s-a referit şi la Ştrandul municipal, care pe vremea copilăriei sale se deschidea în mai, iar după reabiliatrea de un milion de euro, de-abia în luna iulie.

          „Oamenii se plâng că apa e rece. Îi întreb din nou pe cei din PSD, dar nu primesc niciun răspuns: în ce aţi băgat milionul de euro la ştrand? Cu ochiul liber nu se vede aproaper nimic. Ştrandul arată ca şi în copilăria mea, ca în vacanţele de vară când mergeam acolo. Iertat să fiu, din anumite puncte de vedere lucrurile stau mai prost. Era o iarbă mai de calitate, terenul era mai bine întreţinut, era curăţenie. După un milion de euro nu se vede aproape nimic”, a menţionat Turc.

Comentarii

12/07/19 13:42
Vizitator

Asfaltările din bordură in bordură sunt lucrări superficiale care nu rezolvă problema pe termen lung.
Prin anul 2015, primarul Cretu a incercat si el asfaltarea din bordură-n bordură pe strada Industriei, fără să se intervină asupra fundației drumului, ci doar asupra covorului asfaltic, turnat pe o infrastructură veche cu denivelări și infiltrații, iar acum strada arată deplorabil. Lucrările acestea nu sunt altceva decât un fel de „peticire” ceva mai amplă. Ele constau in decopertarea stratului de uzură și turnarea unui nou strat de asfalt, de câțiva centimetri care nu rezistă in timp.
Dar cel mai mare inconvenient este acela că nu se intervine la sistemul de colectare a apelor pluviale, desi anul acesta orasul a fost serios afectat de ploile abundente.
La Bistrita sistemul de colectare a apelor de precipitatii este învechit și oricum a devenit nefuncțional astfel că apa de ploaie in exces se scurge pe trotuare, în curți sau în parcări. De aceea, odata cu lucrarile de asfaltare ar trebui refacuta si canalizarea pentru apele pluviale, care in conditiile schimbarilor climatice a devenit o prioritate si pentru orasul Bistrita:
https://www.timponline.ro/directorul-aquabis-sandru-pana-face-santuri-ga...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5