A patra ediţie a proiectului "TOŢI EGALI ÎN FAŢA EDUCAŢIEI!" de la Şcoala Gimnazială "Ştefan cel Mare" din Bistriţa

Lumea în care trăim este o lume în care toţi suntem asemănători, dar în acelaşi timp şi foarte diferiţi. Nevoia de a împărtăşi experienţele, de a avea mereu alături pe cineva ne determină să ne organizăm în grupuri şi să ne acceptăm unii pe alţii, indiferent de dezvoltarea noastră fizică şi/sau cognitivă.  Jocul, creaţiile literare au fost întotdeauna o punte de legătură între copii ce provin din medii sociale şi şcolare diferite. Proiectul educativ "TOŢI  EGALI  ÎN  FAŢA  EDUCAŢIEI!" - inclus în C.A.E.S.-ul Şcolii Gimnaziale "Ştefan cel Mare", Bistriţa pentru anul şcolar 2020-2021, la poziţia 3- este un proiect al cărui obiectiv este dezvoltarea potenţialului creativ şi competitiv al elevilor cu cerinţe educaţionale speciale din şcoală prin folosirea artei şi a creaţiilor literare în spiritul colaborării, al relaţionării pozitive şi al asigurării de şanse egale tuturor copiilor, precum şi crearea unui mediu educaţional bazat pe acceptare, toleranţă şi diversitate.

In iunie 2021 la Şcoala Gimnazială "Ştefan cel Mare" din Bistriţa s-a desfăşurat ultima activitate a acestui proiect, respectiv concursul de creaţii artistice "Primăvara prin ochi de copil". Activitatea s-a desfăşurat cu prezenţă fizică, după orele de curs, respectându-se măsurile de distanţare fizică . Elevii au avut de realizat un desen pe tema primăverii, aşa cum o văd ei, fără restricţii în ceea ce priveşte tehnica aleasă, formatul hârtiei, instrumentele de lucru. În organizarea acestei activităţi s-au mai implicat, pe lângă coordonatorul proiectului la nivel de şcoală – prof. Palalogos Melania, încă 3 cadre didactice din şcoală, dnele prof. Tătar Rodica, Lupuţi Monica şi Feldrihan Claudia.

Toţi copiii au primit diplome de participare şi premii. Premiile au fost acordate de către Primăria Bistriţa, care a finanţat proiectul şi în acest an şcolar, şi căreia îi mulţumim cu această ocazie pentru colaborare şi sprijin.

 

Coordonator proiect,

Director adjunct Şcoala Gimnazială "Ştefan cel Mare" Bistriţa

prof. Palalogos Melania

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5