Pentru jucătorii Voinţei Livezile, din Liga a III-a, bilanţul anului s-a lăsat cu chef la „Casa Someşană”

Sâmbătă, 17 decembrie, de la ora 18.00, la „Casa Someşană”, jucătorii, staff-ul tehnic, conducerea clubului şi mulţi invitaţi au sărbătorit aşa cum se cuvine, ca la o echipă mare. Parcursul de excepţie în Cupa României „Timişoreana”, eliminând echipe puternice din ligile superioare, amintind chiar pe echipa noastră Gloria Bistriţa sau FC Baia Mare, s-a văzut eliminată de către FC Vaslui, o echipă galonată, cu jucători de renume. Rezultatele din campionat au început să sufere amânare şi datorită programului încărcat – sâmbătă campionat iar marţi sau miercuri cupă şi tot aşa.

Jucătorii livezeni s-au întrecut pe sine, chiar cu multe accidentări, nerefăcuţi, au tras de ei, intrând în teren pentru a-şi apăra culorile clubului, alb-albastru. Pentru toate aceste realizări, coroborat din nou cu promovarea în Liga a III-a, primarul comunei, Olimpiu Neamţ, un om mereu aproape de cetăţenii comunei şi de mişcarea sportivă, a ţinut să mulţumească staff-ului tehnic, compus din: Constantin Sava, ajutat de Ioan Baciu, precum şi maseurului Emil Rusz, pentru rezultatele de excepţie din Cupa României şi, de ce nu, parcursul bunişor din campionat. Printre invitaţi s-au aflat Ioan Turc – director Registrul Comerţului, şi Alexandru Simionca – director firmei SC Îndemânarea SRL Bistriţa, un bun prieten şi colaborator al primarului Olimpiu Neamţ.

În final, nu a uitat să spună jucătorilor că Moşul va veni în cursul săptămânii acesteia cu un sac, ce-i drept nu prea mare, dar după bugetul greu încercat de noi toţi. Constantin Sava a închis prin a-i mulţumi conducerii primăriei, în mod special domnului primar, pentru condiţiile puse la dispoziţie şi sprijinul acordat.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5