Pompierii intervin la o casă care stă să se dărâme, în Bistriţa, pe str. N. Titulescu!
Mie, 03/11/2020 - 08:06
Detaşamentul de Pompieri Bistriţa intervine într-o situaţie mai neobişnuită, la o casă care se dărâmă, pe strada Nicolae Titulescu, din Bistriţa. Ar putea fi vorba şi despre victime, însă nu au fost făcute precizări în acest sens de salvatori.
Forţele au ajuns la faţa locului, nu sunt victime surprinse sub dărâmături.
Citiţi şi:
- Trafic blocat pe str. Nicolae Titulescu!
- Aquabis continuă înlocuirea contoarelor pe străzile Alexandru Odobescu, Gării, Someșului, Ion Rațiu și Nicolae Titulescu!
- Un bistriţean de pe str. Nicolae Titulescu, amendat pentru că şi-a lăsat nesupravegheat câinele
- Omagiu „Nicolae Titulescu – 140”
- Accident la Crainimat, cu doua masini implicate
Meniu principal
Ultimele stiri
Joi, 11:38
Fosta platformă Proditerm îşi schimbă faţa Cultura
Guvernul României, Ministerul Educației și Cercetării, Inspectoratul Școlar Județean Bistrița-...
Comentarii
Alexy -
Joi, 08:40
Cerem o reducere de 50% a tuturor taxelor de parcare recent aplicate.
Simion Șerban -
Joi, 06:11
Sincere condoleanțe!
Dorel de Bistrita -
Mie, 10:20
Deci, sa intelegem ca este un " serviciu privat "... si care nu este sub tutela Registrului...
Buga Vladimir -
Mie, 08:48
Sa Traiti, Dle Profesor! Salutari si urari de bine si sanatate la toti membrii Asociatiei Astra...
Aniversări
Astăzi, la popas aniversar, adresăm calde urări de bine părintelui Marius Cârcu, preot paroh la Biserica „Sf. Ierarh Pahomie de la Gledin” din...
Fie-ne îngăduit, preacucernice părinte Lucian Badale, preot paroh la Parohia Ortodoxă Agrișul, să vă adresăm, în ceas aniversar, cele mai alese urări...
Comentarii
Vorba multă…sărăcia omului. Exista Legea nr. 166/2016, cunoscuta si sub numele de „Legea fațadelor”, referitoare la renovarea faţadelor clădirilor istorice, aflate în proprietate privată, cu bani de la primărie, aceştia urmând să fie recuperaţi în cel mult zece ani. Administraţiile publice locale pot asigura, la cererea proprietarilor, finanţarea integrală a lucrărilor în anumite circumstanţe, sumele urmând să fie recuperate în cel mult zece ani, potrivit legii. Banii urmează să fie recuperaţi din fondul de reparaţii al asociaţiei de proprietari, iar în cazul în care nu vor putea fi recuperaţi în acest mod primăriile pot stabili o taxă pentru creşterea calităţii arhitectural-ambientale a clădirilor, aplicabilă doar proprietarilor care beneficiază de reabilitarea clădirilor în urma înscrierii acestora în programele multianuale.
În cazul în care clădirile reabilitate astfel sunt vândute, primăriile recuperează banii de la noii proprietari. Prin urmare, Primaria Bistrita nu trebuie sa reinventeze apa calda si sa treaca la actiune. Altfel ajungem de râsul lumii:
https://www.comisarul.ro/articol/o-cladire-din-centrul-istoric-al-munici...
Adaugă comentariu nou