Primarul municipiului Bistriţa a primit vizita Ambasadorul Regatului Belgiei în România

Aflat într-un turneu în partea de nord a României, ambasadorul Regatului Belgiei în România, domnul Philippe Beke, a dorit să viziteze şi municipiul Bistriţa. Excelenţa sa a fost oaspetele primarului municipiului Bistriţa în această dimineaţă. Primarul Ovidiu Teodor Creţu a prezentat oaspetelui o scurtă istorie a oraşului, evoluţia şi perspectivele de dezvoltare.

Ambasadorul Regatului Belgiei în România s-a arătat interesat de stadiul în care se află proiectele „Wonderland” şi Parcul Industrial Bistriţa Sud, făcând cunoscut interesul companiilor belgiene în ceea ce priveşte posibilele investiţii. Excelenţa sa a apreciat drept oportună dezvoltarea unor trasee turistice în Transilvania, împreună cu celelalte oraşe medievale, fapt care ar contribui la diversificarea oportunităţilor turistice din zonă.

În încheiere, oaspetele a reiterat interesul companiilor belgiene de a se implica în proiecte ale municipalităţii şi a dat asigurări că va transmite informaţiile obţinute către posibilii investitori.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5