Sub bagheta maestrului Ştefan Cigu, „Dor Românesc” a oferit un regal folcloric la Baia Mare. Iuliana Tudor: Ştefan Cigu că este un adevărat violonist

Eveniment mare la Baia Mare, unde, la cea de-a XXII-a ediţie a Sărbătorii castanelor, s-a adunat toată spuma artistică din ţară. Timp de patru zile, pe cele două scene din centrul oraşului au fost prezenţi Monica Anghel, Angela Similia, Corina Chiriac, Marcel Pavel, Gheorghe Gheorghiu, Nicu Alifantis, Voltaj, Corina, Loredana, Vama, Smiley, Anda Adam, Ştefan Bănică, Delia, Andreea Bănică, Direcţia 5, Holograf şi Inna, în prezentarea nu mai puţin celebrilor Dorel Vişan, Răzvan şi Dani, Alina Puşcaş şi Cosmin Selesi, Daniel Buzdugan şi Mihai Morar.
Judeţul nostru a fost reprezentat cu cinste de ansamblul profesionist „Dor Românesc” care, sub bagheta maestrului Ştefan Cigu, a susţinut un recital, alături de artiştii Matilda Pascal Cojocăriţa, Cristian Pomohaci, Nicu Cioanca, Anuţa Motofelea, Aurel Tămaş, Mariana Deac şi Tinu Vereşezan.
Prezentatoarea evenimentului, îndrăgita Iuliana Tudor de la TVR, a spus despre Ştefan Cigu că este un adevărat violonist, iar orchestra pe care o coordonează, una dintre cele mai bune din ţară, care poate oricând să reprezinte cu cinste România oriunde pe mapamond. „A fost o sărbătoare nu doar a miilor de băimăreni prezenţi în centrul vechi, ci şi a folclorului bistriţean care s-a prezentat cu fruntea sus. Mulţumesc colegilor din orchestră, precum şi artiştilor care au evoluat alături de noi, aplauzele primite de la public demonstrând că orchestra judeţului Bistriţa-Năsăud îşi merită locul în galeria profesioniştilor din ţară”, a declarat, pentru „Răsunetul”, maestrul Ştefan Cigu.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5