3 metode de depozitare în siguranță a obiectelor fragile și aparatelor electrocasnice

O dată ce sezonul de iarnă s-a încheiat, nevoia de a-ți aerisi și elibera casa este una pe care o vei resimți imediat ce soarele își face apariția.

Curățenia de primăvară este unul dintre acele prime activități în care, cu siguranță te vei angrena, nu doar pentru a te pregăti pentru Sărbătoarea de Paște, ci și pentru a-ți împrospăta aerul din casă. 

Pe măsură ce începi să faci curățenie în bucătărie, s-ar putea să observi că există anumite lucruri de care nu te-ai mai folosit de mult. Indiferent că vorbim despre electrocasnice sau vase, de cele mai multe ori, există mult prea multe lucruri, de care nu avem nevoie zilnic, în activitatea noastră. Acestea pot aduce acea stare de preaplin și de dezordine.

La fel ca și cu hainele sau papucii pe care nu i-ai mai purtat, vei simți nevoia să îți eliberezi spațiul din casă, fie că vei alege să le dai altor oameni care au nevoie de ele, sau optezi pentru la varianta de a le păstra, pentru momentele în care, vei avea cu adevărat nevoie de ele. 

Însă, în acest caz, trebuie să te asiguri că depozitarea acestora o vei face în condiții de siguranță și că acestea nu vor fi afectate, indiferent de locul unde vei alege să le depozitezi.  

 

Alege un spațiu corespunzător

Obiectele fragile precum vasele, cănile, oalele sau electrocasnicele au nevoie de condiții speciale pentru a fi depozitate. 

Înainte de toate, asigură-te că locul de depozitare este unul sigur. 

Un mediu umed nu-ți va afecta vasele însă cu siguranță aparatura electrocasnică va avea de suferit. Așadar, nu-ți depozita aparatura electrocasnică în spații deschise precum balconul, unde s-ar putea să fie afectate nu doar de ploaie ci și de modificările de temperatură. 

Dacă alegi să depozitezi aceste obiecte într-un beci sau într-un garaj, asigură-te că spațiul este curat și că umiditatea nu-ți va afecta electrocasnicele. 

 

Protejează-le 

Indiferent că vei alege să depozitezi aparatura electrocasnică sau obiectele fragile în beci, în garaj sau într-o cămară protejează-le cu ajutorul foliei cu bule pe care o găsești pe ambalare.com, pentru a te asigura că acestea nu vor fi afectate în timpul transportului dar și că se vor păstra în cele mai bune condiții. 

Inclusiv praful, poate aduce daune în timp suprafețelor electrocasnicelor, așadar, este indicat să le ambalezi chiar dacă, cămara ta este în casă, și nu în balcon, spre exemplu. 

Optează pentru a pune o folie inclusiv între farfurii, în special dacă le depozitezi într-o cutie, pentru a nu risca ca acestea să se ciobeasca în timpul manevrării cutiei. 

Pentru aparatele electrocasnice, folia cu bule este extrem de benefică, pentru că le va proteja și de zgârieturi dar și de un eventual impact în timpul transportului. 

Poți alege să îți protejezi obiectele și cu ajutorul cartonului, însă folia cu bule îți oferă avantajul de a se mula pe produs, de a fi tăiată în funcție de dimensiunea sau forma produsului, ceea ce o face perfectă chiar și pentru obiectele mari și voluminoase. 

 

Folosește-te de ambalajele produselor

Cea mai bună variantă de a-ți depozita electrocasnicele este să te folosești chiar de cutia orginală a acestora. 

În cazul în care nu ai păstrat cutia, este bine să găsești cutii în care să le păstrezi, chiar dacă te folosești și de o folie cu bule. 

În special în cazul în care vei depozita aceste electrocasni în garaj sau în pivniță, cutia are rolul de le menține în întuneric și de a absoarbe umiditatea iar folia le va proteja de impact praf, dar și de o eventuală scurgere de apă. 

Te poți folosi chiar și de lădițe pentru fructe, în cazul în care vrei să depozitezi farfurii sau oale din bucătărie. Însă asigură-te că acestea sunt bine protejate cu folie, și chiar să fie acoperite cu un capac de carton. 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5