După ce judeţul nostru s-a aflat în top 3 naţional, preşedintele Klaus Iohannis vine la Bistriţa să le mulţumească alegătorilor. Sâmbătă sunteţi aşteptaţi la Sala Polivalentă

Preşedintele Klaus Iohannis revine la Bistriţa, după cinci ani de zile, pentru a se întâlni cu electoratul. Klaus Iohannis se pare că va ajunge sâmbătă după-amiaza, întâlnirea electorală fiind găzduită de Sala Polivalentă, acolo unde sunt aşteptate mii de persoane.
Alături de preşedintele României, vor veni secretarul general al PNL – deputatul bistriţean Robert Sighiartău, Dan Motrean- şeful de campanie, dar şi alţi lideri liberali.
Pezenţa la Bistriţa este ca o recunoaştere a rezultatelor deosebite, cu 48 % judeţul nostru clasându-se pe locul 3 la nivel naţional.

Comentarii

12/11/19 16:06
Vizitator

Motto:
„A-ți bagateliza rivalii mai înainte de a-i birui înseamnă a dezarma în fața lor înainte de vreme”
(Lucian Blaga- Din duhul eresului)

Mitingurile electorale in care au loc întâlniri directe ale candidatilor la președintia României cu cetățenii sunt binevenite dar nu suficiente. Oamenii doresc să vadă cel putin o dezbatere televizata între candidati in care să existe o confruntare de idei pe teme de interes pentru viitorul țării. De aceea, decizia staff-ului liberal de campanie, ca Iohannis să nu participe la o dezbatere cu Dăncilă este contraproductivă si ar putea avea ca efect o participare redusă la vot pe 24 noiembrie.
Totusi este de apreciat faptul că Președintele Klaus Iohannis, vine la Bistrița pe 16 noiembrie pentru a participa la un miting electoral organizat inaintea celui de-al doilea tur de scrutin al alegerilor pezidentiale.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5