Ceaiul alb - un aliat de nadejde pentru dietele publicului feminin

Desi popularitatea acestui sortiment pur de ceai intarzie sa o atinga pe cea a faimoaselor "frunzulite verzi", ceaiul alb abunda in antioxidanti cu efect miraculos asupra organismului tau, esentiala fiind doar includerea treptata a acestuia in cadrul alimentatiei zilnice. Specialistii renumiti din peisajul medicinei alternative au efectuat numeroase studii concrete asupra beneficiilor pe care le ofera consumul sustinut de ceai alb, dovedind faptul ca acesta influenteaza pozitiv atat lupta cu kilogramele in plus, cat si eliberarea organismului de surplusul de toxine.

Un plus de savoare si o cantitate diminuata de cofeina - acestea ar fi cele doura trasaturi interesante care individualizeaza consumul de ceai alb, in detrimentul celorlalte versiuni cromatice obtinute din aceeasi planta Camellia Sinensis. Desi originile celor trei sortimente sunt identice, exista diferente esentiale intre acestea, ele raportandu-se in primul rand la metodele de obtinere. Astfel, spre deosebire de sortimentele inrudite, ceaiul alb este fermentat mult mai putin, el fiind obtinut 100% din mugurii tineri si frunzulitele inca fragile ale plantei mama.

De asemenea, o cana de ceai alb nu o sa va ofere acelasi aport de cofeina, un cumul de doar 15 mg de cofeina regasindu-se in compozitia acesteia. Daca doriti sa efectuati o comparatie veridica, atunci ar trebui sa stiti faptul ca o ceasca de ceai verde sustine cu mandrie un continut de 25 de miligrame de cofeina, in timp ce versiunea inchisa la culoare va poate oferi un impuls energizant materializat in 40 de mg. Astfel, in momentul in care veti vizita un magazin de ceaiuri veti stii cu exactitate care este energizantul natural potrivit stilului dumneavoastra de viata.

Efecte de lunga durata in dietele echilibrate. Nu trebuie sa va asteptati la un efect imediat din partea ceaiului alb, ci sa il includeti intr-un regim alimentar sanatos, ornamentat cu suficiente ore de miscare si cu un aport consistent de lichide. Specialistii recomanda includerea ceaiului alb in variatele forme pe care le imbraca dietele alimentare, considerandu-l un adevarat catalizator in procesele metabolice. Mai mult decat atat, acestia au demonstrat faptul ca frunzulitele inocente ale ceaiului alb reusesc sa incetineasca procesul prin care adipocitele formeaza depozite consistente de grasime, devenind totodata o bariera impotriva gustarilor nesanatoase dintre mese.

Valente pozitive atat la interior cat si la exterior. Majoritatea reprezentantelor publicului feminin se straduiesc sa includa in dietele stricte mici delicii care le pot facilita luptele grele cu kilogramele in plus. Ceaiul alb este un artificiu aromatic tandru, ideal pentru anotimpurile extreme ale anului tocmai pentru ca poate fi savurat la aceeasi intensitate atat in versiunea fierbinte, cat si in cea acompaniata de cateva cuburi de gheata.

Beneficiile resimtite la interior sunt esentiale pentru buna functionare a organismului, ele raportandu-se atat la sistemul circulator, cat si la cel digestiv. Fluidizarea circulatiei sangvine este posibila prin intermediul reducerilor drastice de colesterol nociv, iar armonia sistemului digestiv devine un vis implinit prin eliminarea toxinelor din ficat.

 

Pe de alta parte se remarca o imbunatatire majora in plan fizic, in special la nivelul tenului. Consumul periodic de ceai alb va ajuta in problemele cu acneea, generandu-va un ten luminos, lipsit de pete inestetice si foarte elastic. Care este explicatia medicala pentru efectele sale miraculoase? Raspunsul consta in protejarea constanta pe care o ofera ceaiul alb impotriva radicalilor liberi ce ataca zilnic pielea, dar si in lupta constanta pe care o poarta impotriva substantelor ce obisnuiesc sa distruga colagenul sau elastina din pielea noastra.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5