Nunta 2019: care sunt cele mai mari temeri ale viitorilor miri?

In apropierea cele mai importante zile din viata lor, viitorii miri se confrunta un mix de sentimente. Pe de o parte, sunt fericiti ca se apropie ziua in care isi vor sarbatori alaturi de toti cei dragi iubirea, iar pe de alta parte sunt ingrijorati ca unele lucruri nu vor decurge asa cum si-au planificat sau imaginat.

De aceea, in articolul de fata ne-am propus sa evidentiem care sunt principalele temeri ale mirilor in privinta celor mai importante aspecte: muzica, fotografii, aspect.

{C}

{C} {C} {C}

Iata cele mai mari temeri ale celor care urmeaza sa se casatoreasca:

1.In privinta muzicii

In mod cert, alegerea bandului sau a formatiei de nunta nu este una usoara, iar asteptarile in privinta entertainment-ului sunt ridicate. Insa, cei mai multi au temeri din cauza tuturor lucrurilor negative pe care le-au auzit de la prieteni sau apropiati.

Astfel, printre cele mai mari temeri ale celor care urmeaza sa aiba petrecerea de nunta se numara:

- neprezentarea formatiei la eveniment, desi discutia avusese loc cu mai mult de un an inainte, iar avansul dat;

- semnarea contractului cu o anumita formatie si inlocuirea acesteiacu alta in ziua evenimentului, cu toate ca nu existau probleme de sanatate sau desfiintare, ci pur si simplu pentru ca formatia a fost trimisa la un alt eveniment;

- desfiintarea formatiei si anuntarea mirilor cu doar doua zile inainte de eveniment;

- echipament neinstalat si probe nerealizate, desi invitatii incepusera sa soseasca la locatie;

- ignorarea preferintelor muzicale ale mirilor, cu toate ca in discutia initiala acestea au fost acceptate fara probleme;

- marirea tarifului pentru aducerea unui instrumentist in plus, desi mirii nu solicitasera acest lucru;

- pauze lungi si dese;

- consumul de bauturi alcoolice de catre artisti si muzica adaptata gusturilor personale ale acestora.

Nu in ultimul rand, comunicarea greoaiecu band-ul este un alt factor ce ii deranjeaza pe miri. De aceea, solutia pentru eliminarea tuturor temerilor si pentru un eveniment reusit este contractarea unei echipe care are un mod sanatos de a face lucrurile: Urban Events. Misiunea acestora este sa inspire si sa ajute oamenii prin oferirea de solutii clare pentru creionarea evenimentului perfect.Datorita valorilor in care cred, a atitudinii si a implicarii fata de fiecare eveniment organizat, fricile sunt indepartate, iar mirii asteapta cu bucurie sa se distreze pana in zori.

{C}

{C} {C} {C}

2.In privinta fotografiilor

Fotografiile din ziua nuntii reprezinta amintiri pe viata, motiv pentru care mirii isi doresc ca acestea sa iasa perfect si, atunci cand isi planifica ziua, aloca cel putin o ora acestora. Dar si in cazul lor apar cateva motive de ingrijorare:

- gasirea locatiei perfecte pentru poze;

- vremea mohorata, chiar daca nu se poate face nimic in privinta acestui aspect;

- pierderea fotografiilor de catre fotograf, din pricina deteriorarii cardului de memorie;

- realizarea unor fotografii care nu ii avantajeaza;

- pauzele lungi ale fotografilor si ratarea unor momente importante.

Sigur ca unele aspecte pot fi cu usurinta rezolvate, iar alegerea unui fotograf profesionist este cheia. Intrucat vremea nu poate fi controlata, pentru poze frumoase, mirii pot aranja o sedinta foto Love/Trash the dress.