Sapte criterii esentiale in alegerea hainutelor

Copilasii reprezinta un public aparte, acestia avand nevoie de intreaga noastra atentie pe parcursul etapelor lor de dezvoltare. Insa, alaturi de mancare si de produsele de ingrijire personala, mamicile autohtone isi fac griji si asupra hainutelor pe care le cumpara micutilor, incepand cu tesaturile pe care le aleg, cu diversele croieli pe care le au la indemana si terminand cu gama de preturi ce le este accesibila. Iar pentru ca dorim sa le oferim micutilor nostri tot ceea ce este mai bun, sa vorbim despre cele sapte detalii esentiale ce ne pot ajuta in timpul sesiunilor de shopping, asta pentru a ne asigura de faptul ca intram in posesia unor haine ieftine, confortabile si frumoase.

1. Adapteaza cautarile la stadiul de crestere al copilasului. Cel putin in primele luni de viata, acesta va fi un criteriu ce va face diferenta in cadrul investitiilor de lunga durata. Avand in vedere faptul ca bebelusul tau se va dezvolta pe zi ce trece, nu te sfii sa investesti in hainute ceva mai largute, asta pentru a te asigura de faptul ca ii vor mai fi bune si peste doua luni. De asemenea, un sfat important este acela de a evita sa achizitionezi mai multe exemplare din aceeasi marime. In schimb, poti opta pentru colectiile care iti ofera produse vestimentare pe grupe de varste, de cele mai multe ori acestea acoperind intervale de cate trei luni, respectiv 0 -3, 3-6, si asa mai departe.

2. Cele mai bune materiale pentru copilasul tau. Bumbacul ori restul tesaturilor naturale trebuie sa se gaseasca pe lista prioritatilor, in acest mod pielea celui mic nefiind predispusa la iritatii sau la potentiale alergii. In plus, pentru a evita  riscul eruptiilor cutanate, elimina din rutina achizitia materialelor sintetice, fie ca este vorba despre imbracaminte sau incaltaminte.

3. Piesele vestimentare prevazute cu capse, in detrimentul nasturilor. Este mult mai anevoios sa il imbraci pe micutul tau cu o salopeta ce prezinta drept sistem de inchidere o suita de nasturi. In schimb, poti alege un model asemanator prevazut cu patru capse in zona manecilor, astfel incat timpul de imbracare sa fie unul mai redus. Chiar daca esti adepta nasturilor traditionali, pe parcursul timpului vei observa faptul ca modele de hainute cu capse sunt mult mai estetice.

4. Body-urile primeaza in primele luni de viata. Hainutele intr-o singura piesa vor avea un cuvant greu de spus in primele luni de viata pentru ca ele nu ofera un disconfort prelungit copilasului in timpul miscarilor bruste sau in timpul meselor. De asemenea, riscul ca el sa ramana cu mijlocelul gol in timpul unei plimbari in aer liber scade considerabil atunci cand poarta o astfel de haina.

5. Spiritul organizatoric este un aliat de nadejde. De foarte multe ori, sesiunile de cumparaturi dedicate micutilor nostri se complica pentru ca alegem sa achizitionam tot felul de hainute de care acesta nu are neaparat nevoie. In consecinta, ne supunem unui risc dublu in lipsa organizarii. Pe de-o parte, avem toate sansele sa plecam de la cumparaturi fara a achizitiona ce avem nevoie, iar pe de alta parte riscam sa ii cumparam copilasului o sumedenie de hainute pe care nu le va imbraca prea curand.

6. Lasa deoparte hainutele stramte. Indiferent de varsta copilasului tau, hainele stramte pot iesi din lista de cumparaturi pentru ca nu ii aduc acestuia niciun avantaj. Nici de ordin estetic, dar nici de ordin practic. Asadar, alaturi de tesaturile naturale, moi si prietenoase cu pielea, cei mici au nevoie si de un design confortabil, care sa le permita miscari ample in timpul de joaca.

7. Accesorii in culori deschise sau neutre. Majoritatea afectiunilor, iritatiilor sau alergiilor aparute la nivelul pielii se datoreaza transpiratiei, ori caldurii excesive la care este supus corpul. Astfel, pentru a evita aceste probleme medicale alege sa ii oferi copilasului tau doar accesorii in culori deschise, asa cum sunt albul, albastrul deschis sau rozul pal. Din categoria acestor accesorii fac parte deopotriva palariile ori sepcile de vara, dar si sosetele, vestele sau esarfele.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5