„CODE & GO GREEN!”, al treilea proiect Erasmus+ pentru Liceul Tehnologic Telciu
După implementarea cu succes a două proiecte Erasmus+ , domeniul VET, Liceul Tehnologic Telciu se bucură de o nouă oportunitate în cel de-al treilea proiect aprobat 2024-1-RO01-KA122-SCH-000227750-„CODE & GO GREEN!- Soluții SMART de învățare bazate pe STEAM”, conform listei rezultatelor propunerilor de proiecte de scurtă durată- Domeniul Educație școlară, runda publicate de către Agenției Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării profesionale (ANPCDEFP). Proiectul se desfășoară pe o perioadă de 12 luni, 04.11.2024-04.11.2025.
Proiectul cuprinde următoarele activități:
1. O mobilitate de grup pentru elevi în Turcia, la care vor participa 6 elevi din clasele a IV-a și a V-a, însoțiți de către un profesor;
2. Job shadowing, la care vor participa 2 profesori pentru învățământul primar și gimnazial.
3. Un curs pentru 5 profesori care se va desfășura în Spania.
Proiectul este finanțat de Uniunea Europeană cu suma de 22017 euro. Acesta a fost scris de doamna prof. Bârsan Maria-Lenuța, susținut de către echipa de scriere de proiecte formată din doamna director, prof. Homei Domnica și prof. Mititel Ioana-Lavinia.
Conținutul prezentului material reprezintă responsabilitatea exclusivă a autorilor, iar Agenția Națională și Comisia Europeană nu sunt responsabile pentru modul în care va fi folosit conținutul informației. Finanțat de Uniunea Europeană. Punctele de vedere și opiniile exprimate aparțin, însă, exclusiv autorului (autorilor) și nu reflectă neapărat punctele de vedere și opiniile Uniunii Europene sau ale ANPCDEFP. Nici Uniunea Europeană și nici ANPCDEFP nu pot fi considerate răspunzătoare pentru acestea.
Director, prof. Homei Domnica
Responsabil proiecte europene, prof. Bârsan Maria-Lenuța
Responsabil promovare, prof. Mititel Ioana-Lavinia
Citiţi şi:
- Liceul Tehnologic Telciu, o școală pe plus. Schimb de experineţă în Turcia. Un nou proiect Erasmus+
- Proiectul eTwinning,,S-TEAM IN KINDERGRATEN”
- O nouă experiență de învățare ERASMUS la Școala Profesională "Tiberiu Morariu” Salva prin intermediul proiectului "UNESCO BRIDGES”
- Activitate de valorizare și diseminare în cadrul proiectului de acreditare, Inspectoratul Școlar Județean Bistrița-Năsăud, lider de consorțiu în domeniul Educație școlară
- Experiență de învățare în Cehia în acreditarea Erasmus+
Adaugă comentariu nou