În judeţ, 56 cadre medicale și 21 persoane din personalul auxiliar au fost confirmate cu Coronavirus! 74 s-au vindecat deja!

Instituţia Prefectului Bistriţa-Năsăud

La nivelul județului Bistrița-Năsăud, până astăzi, 23 august, sunt 1089 cazuri confirmate de CoVid-19,în creştere cu 10 persoane faţă de sâmbătă. Au fost efectuate 231 de teste, din care 61 la Spitalul Județean de Urgență Bistrița. Judeţul are 3.80îmbolnăviri la mia de locuitori, coborând pe locul 17 la nivel naţional.
Din păcate, numărul deceselor asociate pandemiei a crescut la 77. De cealaltă parte, sunt 916 persoane vindecate. În prezent, sunt 96 de cazuri active.
În judeţ, mai sunt 46 persoane izolate şi alte 340 persoane în carantină.

***
Până în prezent, 56 cadre medicale (18 medici, 38 asistenți) și 21 persoane parte din personalul auxiliar (infirmiere, brancardieri) și un angajat din cadrul personalului suport au fost confirmate cu Coronavirus. Dintre acestea, 74 au fost vindecate.

82 persoane confirmate cu Coronavirus sunt angajați ai unor agenți economici din județ. Dintre acestea, 36 au fost declarate vindecate.

•Șase persoane dintre cele confirmate cu Coronavirus sunt pacienți ai unui centru de dializă din județ. Trei au fost declarate vindecate.

•15 persoane sunt polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție. Zece dintre acestea au fost declarate vindecate.

• Trei persoane dintre cele confirmate cu Coronavirus sunt din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean. Două au fost declarate vindecate.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5