Parteneriat de bune practici între creșele din județul Bistrița-Năsăud! Prima întâlnire, la Creșa Lunca Ilvei
Cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean Bistrița-Năsăud și al doamnei Emiliana Chira, inspector școlar pentru Educație Timpurie, Creșa Bistrița, Creșa Sângeorz-Băi, Creșa Năsăud și Creșa Lunca Ilvei au inițiat un parteneriat de bune practici, menit să sprijine dezvoltarea profesională a cadrelor didactice și să îmbunătățească serviciile educaționale oferite copiilor de vârstă mică din județ.
Prima întâlnire a avut loc la Creșa Lunca Ilvei, unde cadrele didactice au avut ocazia să viziteze creșa și să ia parte la un schimb valoros de idei și experiențe. Acest parteneriat a oferit cadrelor didactice un prilej important de învățare și colaborare, promovând inovarea și calitatea în educația timpurie.
Prin acest parteneriat, ne propunem să îmbunătățim calitatea educației timpurii, să dezvoltăm competențele profesionale ale cadrelor didactice și să consolidăm parteneriatele instituționale pentru a asigura o educație de înaltă calitate copiilor din creșele județului Bistrița-Năsăud.
Citiţi şi:
- Punți de prietenie- Exemple de bune practici din țările vecine. Parteneriat între Creșa Bistrița și Facultatea de Pedagogie Benedek Elek din Sopron, Ungaria!
- Creșa Bistrița participă la Conferința interjudețeană Provocări și oportunități în aplicarea Curriculumului pentru educație timpurie, organizată la Creșa Oradea
- Prof. metodist Adriana Popițan: Un nou program de formare pentru cadrele didactice care doresc să lucreze în creșele din județul Bistrița-Năsăud
- Educația pentru valori. Parteneriat de succes și schimb de bune practici între Creșa Bistrița și Creșa Brașov
- Cum funcționează creșele din Bistrița după schimbările aduse
Adaugă comentariu nou