Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa, nominalizat la două categorii la Romanian Healthcare Awards 2021 – Spitalul Anului şi Calitatea Serviciilor Medicale și Siguranța Pacientului
Juriul internațional Romanian Healthcare Awards anunță finaliștii celei de-a 2 a ediții a competiției, care s-a desfășurat în perioada septembrie – noiembrie 2021. Cei 31 de membri ai juriului, din România, Bulgaria, Franța, Republica Moldova, Lituania, Belgia, Italia, Olanda, Irlanda și Danemarca au evaluat aplicațiile la cele 7 categorii ale competiției din acest an, se arată în comunicatul de presă. Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, ec. Gabriel Lazanz, a anunţat că unitatea medicală a fost nominalizată la două categorii.
Romanian Healthcare Awards este prima și cea mai amplă competiție cu juriu internațional dedicată medicilor, echipelor medicale și spitalelor din România, eveniment de recunoaștere a inovației și a excelenței din domeniul sănătății, care își propune să identifice și să aprecieze exemplele de bună practică din sistemul medical românesc, reușitele individuale și de echipă.
În ordine alfabetică, sunt finaliștii care vor fi premiați, alături de câștigători, în cadrul ceremoniei care va fi anunțată în perioada următoare.
“Spitalul Anului”
Fundația HOSPICE Casa Speranței, cu proiectul “Spitalul HOSPICE Casa Speranței – Un model inovativ de îngrijire a pacienților cu boli incurabile”
Spitalul Județean de Urgență Bistrița, cu proiectul ”Pași spre viitor”
Spitalul Județean de Urgență Reșița, cu proiectul ”SOLIDARITATE ÎN O SUTĂ DE ZILE – renovare prin donații și voluntariat”
Spitalul Județean de Urgență Zalău, cu proiectul „Compartiment Ventilație Noninvazivă – model modern de management pre-terapie intensivă al pacienților cu COVID-19”
“Calitatea Serviciilor Medicale și Siguranța Pacientului”
Consiliul Județean Sibiu, cu proiectul ”Dezvoltarea PORTALULUI MEDICAL la nivelul județului Sibiu”
Societatea Română de Hematologie, cu proiectul ”Creşterea calităţii serviciilor medicale acordate pacientului cu hemofilie şi înfiinţarea unui registru naţional de hemofilie şi tulburări de coagulare în România”
Spitalul Județean de Urgență Bistrița, cu proiectul ”Calitatea serviciilor medicale şi siguranţa pacientului neurochirurgical. Limitarea sechelelor postoperatorii pentru pacienţii cu tumori cerebrale.”
Spitalul de Urgență “Dr. Fogolyán Kristóf” Sfântu Gheorghe, cu proiectul „Utilizarea implantelor cranio-faciale personalizate în reconstrucția traumatismelor și ablațiilor osoase în patologia oncologică a capului”
Spitalul Clinic Militar de Urgență “Dr. Victor Popescu” Timișoara, cu proiectul “Împreună pentru viață!”
Citiţi şi:
- Echipamente medicale de peste 100.000 lei pentru Spitalul Orăşenesc „Dr.George Trifon” Năsăud
- Se înființează A.D.I. ”Spitalul Orășenesc Năsăud”. Iată obiectivele asociației!
- Spitalul Clinic Județean de Urgență Bistrița: Proiecte de peste 100 milioane lei pentru echipamente la Secția de Oncologie și reabilitarea Secției de Psihiatrie
- Proiect de peste 485 milioane lei, prin PNRR, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa: un nou pavilion, aparatură medicală, digitalizare şi eficientizare energetică a clădirii principale!
- Ministrul Alexandru Rafila, la Bistriţa. Conferința "Modele de bună practică în administrarea spitalelor – Rolul autorităților locale" reuneşti experţi, manageri de spitale, directori medicali şi de îngrijiri din România
Comentarii
Foarte bine! Felicitari ! Nu demult, am avut"' ocazia"' sa observ "'pe viu"' ,transformarile in mai bine, a tuturor serviciilor spitalicesti ... Felicitari inca o data,tuturor celor care ati facut posibila aceasta performanta! Cu respect,dr.MNPop
Adaugă comentariu nou