Cum să eliminați fundalul din imagini cu un ecran negru de transparență?

Mulți dintre oameni doresc să știe cum să elimine fundalul din imagine. Odată cu trecerea timpului, albumele foto tind să primească mai puține poze noi. Există atât de multe fundaluri uimitoare încât v-ați fi plictisit de ele foarte curând. Așadar, aici vă vom oferi câteva informații despre cum să eliminați fundalul din imagine.

Unul dintre cele mai utilizate instrumente pentru a elimina fundalul este Photoshop. Trebuie să aveți o versiune minimă de Photoshop pentru a utiliza acest instrument. Deschideți imaginea într-un nou registru de lucru. În meniul File (Fișier), selectați "Window" (Fereastră) și mergeți la "Background" (Fundal). Dacă nu aveți nicio imagine de fundal setată, puteți deschide imaginea implicită în mediul implicit și faceți clic pe 'New'.

Aici trebuie să selectați "Transparency" (Transparență) din meniul derulant din caseta de dialog cu setările imaginii. Apoi alegeți un fundal transparent. Primul pas ar fi să salvați noua selecție. Puteți face acest lucru făcând clic pe "Export Selection". În fereastra care apare, faceți clic pe 'OK'. Al doilea pas ar fi să localizați fundalul imaginii în calculatorul dumneavoastră.

Pentru al treilea pas, puteți face clic dreapta pe imagine și alege "Properties" (Proprietăți) din meniu. În această casetă de dialog, trebuie să faceți clic pe butonul radio "Specific" și să bifați opțiunea "Use non-transparent backgrounds" (Utilizați fundaluri netransparente). În acest fel, fundalul alb va apărea ca fiind selectat în imagine. Pentru al patrulea pas, trebuie să găsiți bara de instrumente de pe computer și să faceți clic pe "Background Manager". Aici trebuie să selectați instrumentul dorit din lista de instrumente și să faceți clic pe butonul 'Start'.

În fereastra care apare, faceți clic pe butonul radio "Align" și trebuie să mutați cursorul în partea stângă a scalei. Este ajustarea constantă care vă va ajuta să eliminați imaginea de fundal din transparență. Al cincilea pas este să faceți clic pe butonul radio "Use Transparency" (Folosiți transparența) și trebuie să mutați cursorul în partea dreaptă a scalei. Această ajustare constantă vă va ajuta să ajustați transparența imaginii selectate. După aceea, trebuie să faceți clic pe butonul "OK" pentru a vă întoarce la desktop-ul principal.

În acest articol am discutat cum să eliminăm fundalul din obiectele transparente. Acum știți cum să eliminați fundalul obiectelor transparente. Pentru cel de-al șaselea pas, trebuie să faceți clic dreapta pe imagine și să alegeți "Properties" (Proprietăți) din meniul pop-up. Aici trebuie să introduceți valorile de lățime și înălțime ale imaginii. În cazul în care imaginea nu este redimensionată, trebuie să introduceți zero în câmpul de proprietăți.

Al șaptelea pas este să faceți clic pe opțiunea "skew" (înclinare) din meniul derulant "View" (Vizualizare) și trebuie să mutați rotița mouse-ului în partea inferioară a scalei. Această opțiune vă va permite să ajustați axa Y a imaginii. Al optulea pas este să căutați săgeata din partea de sus a imaginii. Aceasta vă va ghida pentru a ajusta valorile axei X. După aceea, trebuie să mutați rotița mouse-ului în porțiunea superioară a scalei și imaginea va fi redimensionată.

De asemenea, puteți găsi multe alte instrumente utile pe internet, cum ar fi filtre de imagine, instrumente de desugrăvire și de decupare a imaginii. Dar este recomandat să optați pentru instrumentele gratuite. Multe instrumente grafice profesionale sunt, de asemenea, disponibile pentru descărcare, dar acestea ar putea costa bani. Dacă sunteți interesat să descărcați cele mai bune programe gratuite de editare a imaginilor, puteți vizita site-ul de mai jos. Pentru a elimina fundalul din imagini cu fundal transparent, faceți clic mai jos.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5