Şcoala din Salva, singura din judeţ selectată pentru Gala Directorilor Antrepenori şi Conferinţa Education Change Makers

Director.Prof.Fetti Romana-Iulia-Şcoala Gimnazială „Tiberiu Morariu „ Salva

Ziua de marţi 14 Noiembrie 2017 a fost o ocazie minunată de învățare, determinare și optimism din punctul de vedere al managerilor de şcoli. Conferinţa Education Change Makers 2017 organizată de Asociaţia pentru valori în educaţie a început dis de dimineață la Hotel Sheraton din Bucureşti și a provocat directorii de şcoli din toată ţara prezenţi la un amplu exerciţiu de imaginaţie: Cum ar arăta EDUCAȚIA din România, dacă managerii ei ar învăța continuu și dacă ar exista un program special dedicat pentru ei?
Decalajele educaţionale din educaţia educaţională din educaţia preuniversitară sunt determinate pentru succesul unui copil în şcoala şi accesul la viaţa de calitate. Cercetările arată ca directorii de şcoală au rol semnificativ în influenţarea rezultatelor educaţionale ale elevilor prin prisma deciziilor şi comportamentelor lor în calitate de lideri în şcoală.
În acest scop trainerii educaţionali prezenţi la eveniment au adus un plus de valoare prin atelierele interactive în care directorii de şcoli selectaţi au lucrat la îmbunătăţirea procesului educaţional din şcoala proprie. Cu ocazia acestei conferinţe a fost lansat şi programul Academia de Leadership şi Management şcolar un program ambiţios prin care se vor dezvolta abilitităţi de leadership directorilor de şcoli şi îmbunătăţirea stilului de management .
Şcoala Tiberiu Morariu Salva Bistriţa-Năsăud a fost singura unitate de învăţământ din judeţ selectată la acest eveniment grandios şi la Gala Directorilor Antrepenori unde am fost finalişti printre cele 28 de şcoli din 500 de aplicaţii trimise care a precedat conferinţa s-a datorat portofoliului bogat şi variat de proiecte din actiunea Erasmus +, proiecte de voluntariat Club Impact Salve, Proiectul Şcoli conectate la comunitate ,proiectul Digitaliada.
Mulţumesc asociaţiei, echipei de proiect din şcoală, elevilor şi părinţilor care susţin eforturile noastre pentru transformarea şcolii într-un model de bună practică.
#educationchangemakers #ave #scoalatiberiumorariusalva #asociatiapentruvaloriineducatie

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5