Service-learning în cadrul proiectului ”Natura în oraș”

Ce poate fi mai atractiv și provocator pentru un adolescent decât să aibă posiblitatea să învețe despre lucruri noi studiindu-le experimentând.

Acest lucru l-am făcut noi  echipa Liceului Tehnologic Agricol Bistrița , un grup format din 20 elevi și doi profesori coordonatori Vereș Liliana și Mora Elena , alături de trainerii acestui proiect Păcurar Simona și Țetcu Cristian ,prin implicarea în proiectul de Service-learning ”Natura în oraș”.

Am parcurs azi 27.09.2017,  prima etapă din cadrul acestui proiect, o etapă de cunoaștere a zonei pentru care ne dorim să găsim soluții la problemele identificate.Împărțiți în două grupe denumite după numele a două mamifere puternice ”LEU” și ”PANTERĂ” ,dotați cu harta zonei și aparatul foto am identificat puncte strategice și nevoile  zonei.

Cu tolba plină de informații am revenit în parcul liceului, unde am împărtășit cu trainerii acestui proiect impresiile noastre despre prima etapă de cunoaștere, dându-ne seama că în același timp am dat frâu liber dorinței noastre de cunoaștere, de implicare,de lucru în echipă.

Prin derularea acestui proiect ne dorim crearea unei legături mai strânse între ȘCOALĂ-NATURĂ- COMUNITATE .

Va urma..........

Prof. Vereș L., Mora E.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5