Taina plantelor

AminoRegen

Caracteristici generale ale produsului:

Produsele sau suplimentele nutritive concepute de laboratoarele Hypericum sunt obținute din surse naturale atent verificate. Materiile prime folosite sunt procurate din zone nepoluate, ecologic curate, astfel încât putem garanta puritatea produsului prin lipsa de contaminanți toxici carcinogeni, metale grele, erbicide, insecticide, îngrășăminte chimice, microorganisme sau viruși patogeni. Noutatea acestor produse este reprezentată de extractele integrale concentrate pe care le conțin. Acestea asigură o biodisponibilitate sporită și o mai bună asimilație în organism a substanțelor active benefice.

Suplimentul alimentar AminoRegen este un produs atent formulat pentru a asista recuperarea energetică a organismului. Datorită conținutului bogat în compuși puternic energizanți precum: Acidul malic, Riboza, Arginina sau Acetil L-Carnitina, produsul crește activitatea metabolică și gradul de oxigenare celulară, acest lucru având un efect pozitiv atât asupra troficității mușchilor, cât și asupra energiei disponibile întregului organism. De asemenea, produsul este o alegere excelentă și în pregătirea pentru, susținerea în timpul și refacerea după efort a organismului. Nu în ultimul rând, AminoRegen este un bun adjuvant și pentru reglarea greutății corporale pe cale naturală. Optimizarea proceselor metabolice și asigurarea nivelelor energetice necesare pentru buna funcționare a întregului organism sunt demersuri cu atât mai necesare cu cât ritmul vieții noastre devine tot mai alert și stresant, iar alimentația noastră devine tot mai haotică (mese neregulate, asocierea greșită a alimentelor, mâncatul în grabă și la ore improprii), procesată (devitalizată, lipsită de enzime) și plină de toxine, aditivi și cu un profil nutrițional dezechilibrat (raport ω-6:ω-3 disproporționat, exces de carbohidrați rafinați, de grăsimi saturate sau de sare). Toți acești factori de stres, împreună cu un efort fizic neadecvat, o hidratare insuficientă, un somn de slabă calitate și alte obiceiuri nocive (excesul de alcool, fumatul, administrarea improprie de medicamente), în timp, pot genera stres oxidativ și contribuie la creșterea statusului inflamator din organism.

Vedem, astfel, că inflamația cronică este declanșatorul principal pentru multe probleme de natură metabolică, renală, cardiovasculară, hepatică, autoimună, neuronală, osteoarticulară și chiar și pentru unele alergii. Astfel, prezența unui status inflamator în organism pentru un timp îndelungat are o influență negativă asupra întregului corp reducându-ne rezistența față de diverși agenți patogeni sau provocând un răspuns hormonal sau imunitar necorespunzător ce ne poate compromite sănătatea sau care ne încetinește ritmul de refacere a organismului. Cel mai adesea, aflarea prelungită într-o stare de inflamație sub-clinică duce la epuizarea rezervelor energetice ale organismului. Această epuizare poate fi resimțită sub forma stărilor de slăbiciune, oboseală, scădere a rezistenței la efort, încetinirea funcțiilor cognitive (putere de concentrare, memorie, atenție, timp de răspuns etc.), scăderea imunității și chiar depresie.

De asemenea, nivelurile scăzute de energie cauzate de multitudinea de factori de stres exogeni și endogeni au un impact simțitor asupra metabolismului și a greutății corporale. Odată cu destabilizarea microbiotei intestinale și cu acumularea unui surplus de grăsimi în organism (în special în regiunea omentală), se poate crea un cerc vicios ce conduce la și mai multă inflamație, care la rândul său favorizează luarea în greutate prin creșterea nivelelor de insulină și perturbarea nivelelor altor hormoni. Similar, acumularea grăsimii la nivelul ficatului (steatoză hepatică) duce la îngreunarea funcției hepatice, afectarea digestiei și impactarea proceselor de detoxifiere ale organismului. Pentru o slăbire sănătoasă și de durată, este recomandată eliminarea treptată a depozitelor de grăsime aflate în exces prin adresarea dezechilibrelor energetice, alimentare, metabolice și/sau hormonale din organism. Indiferent de cauza apariției kilogramelor în plus, pentru a ne proteja sănătatea, este indicat un management atent al greutății corporale, adoptarea unei diete variate și echilibrate, o hidratare corespunzătoare și un stil de viață activ (minimum 30 de minute pe zi de efort cu intensitate medie).

Pentru a ne pregăti organismul pentru efort (fizic și psihic) și a-l ajuta în procesul de oxigenare, generare de energie (de ex: pentru mușchi, inimă, digestie sau procese mentale), precum și în managementul corect al greutății, putem face apel la suplimentele ce au la bază compuși ce optimizează metabolismul energetic celular, au proprietăți vasodilatatoare, sunt neurotrofice și antiinflamatoare, precum cele din formula unică a suplimentului AminoRegen. Acesta este o soluție eficientă și la îndemână pentru susținerea organismului și combaterea factorilor cu impact negativ asupra sănătății noastre fizice și psihice (de ex.: crește rezistența la efort și grăbește refacerea musculară; susține sinteza acizilor nucleici precum ADN-ul sau ARN-ul; optimizează metabolismul energetic celular contribuind la sinteza ATP-ului, a glicogenului, la metabolismul lipidic, proteic și glucidic; menține sănătatea cardiovasculară; reglează fluxul sanguin la nivel cardiac și stimulează circulația periferică; îmbunătățește performanțele sexuale).

În continuare, vom prezenta câteva informații despre compușii activi din compoziția capsulelor AminoRegen:

Acidul malic (C4H6O5) este un compus organic ce se regăsește în toate organismele vii. Acesta a fost izolat pentru prima dată în anul 1785 de către Carl Wilhelm Scheele, din mere, fiind responsabil de gustul acru al acestor fructe, precum și de cel al multor altor fructe și legume (pere, gutui, struguri, fructe de pădure, rubarbă ș.a.). Acidul malic are un rol important nu doar în mecanismele de apărare ale plantelor, ci și în metabolismul energetic al corpului uman. Mai exact, acest acid dicarboxilic este implicat în ciclul Krebs (ciclul acidului citric) – o serie de procese enzimatice cu rol în descompunerea glucidelor și transformarea lor în energie (ATP) – rezultând din deshidratarea acidului fumaric și generând mai departe acid oxaloacetic. El este, astfel, un factor important în utilizarea glucidelor de către corpul uman și în generarea energiei necesare celulelor noastre. Deși printr-o alimentație echilibrată, bogată în fructe și legume proaspete, se pot obține cantități suficiente din acest compus, suplimentarea cu acest acid poate deveni utilă în episoadele de efort crescut și/sau susținut. Prin creșterea randamentului energetic la nivel celular, acidul malic poate oferi un plus de energie în timpul antrenamentelor intense, în special în fazele hipoxice.

Studiile recente indică o posibilă utilitate a suplimentării cu acid malic și în cazul steatozei hepatice („ficat gras”). Datorită pH-ului scăzut, acest compus are capacitatea de a dizolva litiazele, inclusiv pe cele biliare, favorizând eliminarea acestora și o mai bună drenare a colecistului. Mai mult, acidul malic posedă și proprietăți chelatoare, fiind un bun adjuvant în eliminarea unora dintre metalele toxice (plumb, aluminiu, cadmiu) sau a celor care s-ar putea afla în exces în organism (fier, calciu). Nu trebuie uitate nici proprietățile antioxidante sau antiinflamatoare ale acestui acid, el fiind folosit și în producerea unor medicamente pentru tratarea sechelelor ischemice, calmarea durerilor cauzate de fibromialgie sau în reducerea hipertensiunii arteriale. Pe lângă utilizările interne, acidul malic, cunoscut și drept „acid hidroxisuccinic”, este util în tratamente stomatologice sau în procedurile cosmetice precum peeling-ul chimic (unde este cunoscut drept un AHA). Nu în ultimul rând, acidul malic este utilizat și în industria alimentară unde este regăsit sub denumirea de „E296” și are rol de reglator de aciditate (scade pH-ul, conferă un gust acrișor alimentelor). În produsul de față, acidul malic sinergizează cu riboza și aminoacizii (arginină, glutamină, carnitină) pentru a conferi un plus de energie, a crește rezistența la efort și a grăbi recuperarea organismului după episoadele solicitante.

Deși este un compus natural și este considerat foarte sigur, există, totuși, unele contraindicații ale suplimentării cu acest acid. Astfel, cei cu probleme gastrointestinale (ulcer, hiperaciditate gastrică, GERD ș.a.), cei cu tensiunea arterială scăzută, cei cu probleme de mineralizare (osteoporoză, probleme cu dantura) și femeile însărcinate sau care alăptează ar trebui să ceară sfatul unui medic înainte de începerea unei cure cu produse pe bază de acid malic.

Riboza (C5H10O5) este un carbohidrat simplu (monozaharidă pentoză) ce apare în mod natural sub forma sa dextrogiră (D-riboză). Aceasta este deosebit de importantă în lumea vie, fiind o componentă de bază a acizilor nucleici precum ARN-ul. Mai exact, riboza se leagă de baze azotate precum adenina, citozina, guanina sau uracilul pentru a forma ribonucleozide care prin procese de fosforilare formează nucleotidele ce stau la baza acidului ribonucleic (ARN) și a moleculei de adenozintrifosfat (ATP – ce este, la rândul său un element constitutiv al moleculelor de ARN și ADN). Astfel, acest monozaharid este nelipsit în procesele de codificare, decodificare și exprimare a genelor. În corpul uman, riboza este sintetizată din glucoză, iar prin fosforilare, este folosită în obținerea a numeroși compuși esențiali pentru metabolismul celular. Din aceștia amintim: moleculele de ADP și ATP (esențiale în transferul de energie la nivel celular), coenzima A (CoA, esențială în ciclul Krebs și în sinteza și oxidarea acizilor grași), NADH (coenzimă implicată în reacțiile de reducere și oxidare, gluconeogeneză, catabolism și semnalizare celulară) și moleculele secundare de semnalizare cAMP și cGMP.

Deși putem asigura cantitatea necesară de riboză din surse alimentare (organe, carne roșie/albă, ouă, pește, lactate, icre, ciuperci, spanac, ș.a.) și prin producție endogenă, uneori, suplimentarea cu acest compus poate fi mai facilă și mai eficientă. Astfel, conform celor mai noi studii, aportul suplimentar de riboză poate ajuta la refacerea rezervelor energetice ale celulelor prin creșterea cantității de ATP sintetizate. Similar, prin creșterea sintezei de ATP, riboza poate susține buna funcționare a mușchilor, în special la persoanele cu anumite probleme de sănătate (boli genetice, carențe alimentare ș.a.). De asemenea, riboza poate contribui și la îmbunătățirea performanțelor sportive, studiile indicând efecte mai vizibile în cazul subiecților neantrenați. Prin eficientizarea metabolismului energetic, riboza este un adjuvant și în ameliorarea simptomelor asociate unor afecțiuni precum fibromialgia sau sindromul de oboseală cronică.

Conform unor studii clinice recente, suplimentarea cu 15 g de riboză pe zi, timp de o lună, a ajutat la reducerea intensității durerilor, creșterea nivelurilor de energie, redarea clarității mentale, îmbunătățirea somnului și redarea stării de bine la persoanele cu fibromialgie. Nu în ultimul rând, suplimentarea cu riboză ar putea fi benefică și în cazul suferinzilor de boli cardiovasculare. O posibilă explicație este creșterea sintezei de ATP la nivelul miocardului. Astfel, studii clinice recente au raportat o îmbunătățire a funcției camerelor inimii ca urmare a administrării zilnice a 15 g de riboză la pacienții cu boli coronariene. De asemenea, la doze de 60 g pe zi, a fost observată și o creștere a toleranței inimii față de nivelurile reduse de sânge provocate de efort, asociată și cu o creștere a calității vieții pacienților. La crearea produsului de față am folosit D-riboză cu puritate de 100%, obținută prin fermentația microbiană a glucozei din porumb. Împreună cu ceilalți compuși activi (aminoacizi, acid malic), aceasta sinergizează pentru a conferi organismului un plus de energie, o mai bună rezistență la efort și o recuperare mai rapidă după episoadele solicitante (ameliorarea crampelor, redarea mobilității, reducerea oboselii și calmarea durerilor musculare).

L-Arginina este un aminoacid neesențial, dar care este necesar producției de proteine și sintezei de oxid nitric (NO). În mod normal, la persoanele sănătoase, cu o dietă echilibrată, sinteza endogenă și aportul alimentar de Arginină (din carne de curcan și alte produse de origine animală, nuci, cereale, leguminoase) sunt suficiente pentru a acoperi necesarul organismului față de acest nutrient. Cu toate acestea, atunci când traversăm episoade stresante, solicitante, care ne dezechilibrează obiceiurile alimentare și stilul de viață, sau atunci când suferim de anumite probleme de sănătate sau ținem diete drastice, aportul de Arginină din alimente și sinteza endogenă ar putea deveni insuficiente. De exemplu, persoanele cu probleme ale intestinului subțire sau de natură renală, pot avea nevoie de un aport suplimentar de Arginină deoarece sinteza endogenă tinde să scadă în aceste situații. Într-un astfel de context, studiile științifice au arătat că suplimentarea cu Arginină s-a dovedit a fi deosebit de utilă. În plus, aceasta poate preîntâmpina apariția toleranței la nitrat, sporind eficiența nitroglicerinei.

Deoarece Arginina este un precursor direct al oxidului nitric (NO) și al creatininei, aceasta are o acțiune vasodilatatoare, cu efecte benefice asupra persoanelor cu circulație periferică slabă. Mai mult, efectul vasodilatator al Argininei are ca efect și stimularea microcirculației pelviene, favorizând creșterea calității actului sexual atât la bărbați cât și la femei. Tot datorită proprietăților vasodilatatoare, Arginina poate avea un efect benefic asupra persoanelor care au un aport sanguin insuficient în zona cerebrală, mărind cantitatea de sânge care ajunge la creier și, implicit, aportul de oxigen și nutrienți. Acesta este motivul pentru care Arginina este un ingredient important în produsul de față. Nu în ultimul rând, Arginina contribuie la procesul de formare a celulelor roșii, la eliminarea amoniacului din organism, la eliberarea de insulină și la susținerea funcțiilor sistemului imunitar. Fiind un aminoacid structural al mușchilor, aceasta susține și îmbunătățirea performanțelor fizice prin favorizarea creșterii masei musculare și a procesului de regenerare a mușchilor și țesuturilor după efort sau intervenții chirurgicale. De asemenea, a fost observată și creșterea toleranței la efort pentru anumite grupe de persoane.

Glutamina este un aminoacid neesențial (poate deveni condiționat-esențial) ce participă la sinteza proteinelor (proteinogen), fiind cel mai abundent aminoacid ce se regăsește în mod natural în organismul uman. În forma sa naturală, acest aminoacid este levogir (L-glutamină). Deși în mod normal producția endogenă și aportul alimentar (din alimente bogate în proteine: carne, lactate, ouă, leguminoase ș.a.) sunt suficiente pentru acoperirea necesarului de glutamină, totuși, atunci când organismul traversează perioade de stres intens (efort fizic și intelectual, stres emoțional major, diete restrictive, afecțiuni medicale, convalescență), este posibil ca suplimentarea cu acest aminoacid să devină necesară. Glutamina este prezentă în toate celulele organismului uman, concentrațiile cele mai mari ale acestui aminoacid fiind observate în sânge (unde este cel mai prevalent aminoacid circulant, cca 20%), mușchi (unde reprezintă aprox. 60% din totalul aminoacizilor liberi) și în lichidul cerebro-spinal (acesta putând traversa membrana hematoencefalică).

Prevalența acestui aminoacid în organismul uman este justificată de funcțiile multiple pe care acesta le îndeplinește. Astfel, pe lângă participarea la procesele de sinteză proteică, glutamina ia parte și la sinteza lipidelor. Aceasta susține ciclul Krebs (ciclul acidului citric), fiind un donator de carbon. De asemenea, ea poate fi folosită și ca sursă energetică de către celule (în sinteza de ATP), similar glucozei. Mai mult, glutamina acționează și ca donator de azot, facilitând sinteza nucleotidelor, a purinelor, a altor aminoacizi neesențiali și susținând procesele anabolice. Tot prin intermediul azotului, acest aminoacid ajută la menținerea balanței acido-bazice la nivel renal, contribuind la sinteza amoniului. La nivel sanguin, glutamina acționează și ca un transportor netoxic pentru amoniac. Similar acidului glutamic, aceasta ajută la eliminarea deșeurilor metabolice din organism. Nu în ultimul rând, acest aminoacid are și un rol important în procesele redox (oxido-reducere) unde este un precursor al glutationului, un antioxidant major prezent în plante, fungi, animale și unele bacterii și arhee. Așadar, prin participarea la sinteza glutationului, glutamina susține mecanismele antioxidante ale organismului uman, ajutând la combaterea efectelor negative ale speciilor reactive de oxigen, peroxizilor (inclusiv lipidici), radicalilor liberi și chiar și ale metalelor grele.

În mod interesant, majoritatea glutaminei din organismul uman este sintetizată de către mușchi (90%), și într-o mică măsură de către plămâni și creier, însă cei mai mari „consumatori” ai acestui aminoacid sunt celulele intestinale, cele renale și celulele imunitare activate. Judecând după acest aspect, importanța glutaminei pentru menținerea sănătății gastrointestinale devine evidentă. De altfel, aceasta este deseori administrată în spitale persoanelor cu probleme de absorbție sau sinteză a nutrienților și celor cu afecțiuni ale tractului gastrointestinal datorită capacității sale de a susține refacerea mucoaselor și de a ameliora sindromul de intestin iritabil. De asemenea, deoarece glutamina este unul dintre puținii aminoacizi care au în componența lor doi atomi de azot (element esențial în procesul de cicatrizare și refacere a țesuturilor și organelor) aceasta este recomandată și celor cu răni sau arsuri grave, celor care se recuperează după intervenții chirurgicale sau celor care au depus sau urmează să depună efort fizic semnificativ (crește rezistența la efort și ameliorează febra musculară). Un necesar crescut de glutamină este observat și la nivelul celulelor imunitare, acest aminoacid fiind important în menținerea bunei funcționări a sistemului imun. Nu în ultimul rând, studiile clinice din ultimii ani au evidențiat efecte pozitive ale suplimentării cu glutamină și în cazul bolnavilor de siclemie. Pacienții care au primit suplimente cu glutamină au suferit mai puține complicații ale bolii și au avut nevoie de mai puține vizite la medic. Cu toate acestea, deși suplimentele cu glutamină sunt benefice în majoritatea cazurilor, există, totuși, situații în care aceasta nu este recomandată. Astfel, deși nu are potențial cancerigen, acest aminoacid poate susține dezvoltarea anumitor tipuri de tumori (de ficat, sân, rinichi) deja formate. De asemenea, persoanele cu probleme hepatice severe sau cele care urmează tratamente anticonvulsive, sunt sfătuite să ceară sfatul unui medic înainte de începerea curei.

L-Carnitina este unul dintre elementele esențiale ale metabolismului energetic. Aceasta este un aminoacid sintetizat din lizină și metionină în rinichi și ficat și depozitat în mușchii scheletici și inimă. Rolul său este acela de a transporta acizii grași cu lanț lung pentru a fi arși (oxidați) în mitocondrii (supranumite "uzinele energetice” ale celulei). Astfel, prin acest proces este produsă energia (ATP) necesară bunei funcționări a organismului. Forma acetilată a L-Carnitinei (ALCAR) este cea mai răspândită în natură, acesta fiind un indicator al biodisponibilității sale crescute atunci când se regăsește în suplimentele alimentare. Pentru bebelușii născuți prematur și pentru persoanele cu anumite defecte genetice, producția endogenă de L-Carnitină este insuficientă, transformând acest compus într-un aminoacid condiționat esențial. Similar, datorită prezenței sale aproape exclusiv în carnea roșie și lactate, acest compus poate avea nivele mai scăzute la persoanele vegane sau vegetariene. Expuși aceluiași risc sunt și cei care urmează anumite tratamente medicale (de ex., anticonvulsive, hemodializă). În astfel de cazuri, se recomandă suplimentarea cu acest aminoacid. Respectivul demers este util și în dietele ketogenice sau cele bogate în grăsimi, eficientizând metabolizarea lipidelor. Deoarece pentru producerea de energie, L-Carnitina favorizează arderea lipidelor, aceasta este deseori regăsită în suplimentele pentru managementul greutății corporale. Acest efect este intensificat atunci când este însoțit de o activitate fizică susținută. De asemenea, L-Carnitina are și un efect benefic asupra ratei de utilizare a oxigenului la nivelul mușchilor, diminuând acumularea acidului lactic și îmbunătățind performanțele fizice (rezistența la efort, tonusul muscular). Nu în ultimul rând, beneficiile unui metabolism energetic mai eficient sunt resimțite și la nivel cerebral, creierul primind un plus de energie care poate permite o claritate mentală mai crescută, un timp de reacție mai rapid, o memorie mai bună, sau chiar un control emoțional mai eficient.

În concluzie, formula unică a produsului AminoRegen a fost special concepută pentru a avea o acțiune: tonică, energizantă, vasodilatatoare, neurotrofică, de creștere a rezistenței la efort, de creștere a activității metabolice, adjuvantă în creșterea și menținerea masei musculare, de eficientizare a ratei de utilizare a oxigenului la nivelul mușchilor, creierului și a inimii, de susținere a organismului în perioadele stresante din punct de vedere fizic și psihic, protectoare la nivel cardiovascular, de eficientizare a metabolismului lipidic, de susținere a organismului în curele de slăbire, de grăbire a refacerii în perioadele de convalescență, de îmbunătățire a circulației periferice, de susținere a funcției erectile și de îmbunătățire a performanțelor sexuale.

Mod de utilizare:

Adulți: 1 doză (10 mL) pe zi, după masă, ca atare sau diluată într-un pahar mare de apă. Se recomandă utilizarea în perioadele de convalescență sau pentru creșterea rezistenței la efort fizic și psihic.

Pentru un efect mai puternic, se recomandă asocierea, pe cale internă, cu Hyper Magneziu Complex (capsule) și/sau cu HyperCardio Tonic (capsule) de la Hypericum!

Produse cu acțiune similară sau complementară: L-carnitină (instant), L‑Carnozină (capsule), Coenzima Q10 (capsule), Vita Vigor (capsule), Hyper Vita (capsule), Hyper Geriatric (capsule), Hyper Multivitamin cu Luteină/Ginseng (capsule), Droji-Mag B Complex (capsule), Petit Vigor (capsule), Hyper Antioxidant Forte (capsule), Magneziu lichid, CardioBor (capsule), Hyper-Cardio (capsule), Bitter Cardiovascular (hidroalcoolic, capsule), Hyper Anti-aging (capsule), Setul pentru Slăbire, 5-HTP Slăbire (capsule), Hyper-Slăbire (capsule), Slăbire Max (capsule), Infostim (capsule), Ceaiul, Tinctura și Oțetul pentru Slăbire, Clorofilă lichidă, Spirulină & Chlorella (capsule), Matcha (pulbere), Proteină naturală de Cânepă (pulbere), Ceaiul și Tinctura Cardiotonică, Ceai Verde, Ceai Antiadipos, Iod Organic (capsule), Sirop Vitaminizant cu Cătină-albă, Suc de Coacăze-negre vitaminizant sau Ice Tea Iarbă de Fier de la Hypericum.

Pentru îngrijirea externă, vă recomandăm asocierea cu: Uleiul de Magneziu, Crema cu Untul-pământului, Tătăneasă și Arnică, Gelul cu Chilli, Propolis și Vitamina E, Gelul Hypericum Plant cu Ardei-iute, Hyper Gel Anticelulitic, Crema Antiaging Taina Plantelor, Crema Întinerire cu Aur, Smirnă și Tămâie, Crema cu Acid Alfa-lipoic și CoQ10, Crema de mâini Antiaging cu Acid Hialuronic și CoQ10, Serul ten Luminos (Acid Alfa-lipoic), Hyper VenoSan Gel, Gel Trombo Hyp, Uleiurile esențiale de Patchouli, Camfor, Cuișoare, Ghimbir, Eucalipt sau Mentă și Sarea de baie Calciu și Magneziu sau Hyper Anti-aging.

Formă de prezentare:

Un flacon conține 10 mL

Volum net:

℮ 10 mL

Contraindicații: Nu se utilizează de către persoanele cu sensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului. Se va evita suplimentarea cu L-Arginină la persoanele care au suferit recent un atac de cord sau un episod de gută. Se va evita suplimentarea cu L-Carnitină la persoanele care au suferit episoade convulsive. Nu se recomandă în caz de insuficiență de guanidinoacetat metiltransferază sau de hiperkaliemie.

Precauții:

  • Femeile însărcinate sau care alăptează, persoanele care urmează tratamente medicamentoase (de ex., acid valproic, antibiotice, fenobarbital, carbamazepină, acenocoumarol, warfarină), cele care se află sub supraveghere medicală (în special pentru tensiune scăzută, hipotiroidie, insuficiență renală, epilepsie, cancer, diabet, astm, probleme hepatice sau renale, alergii, herpes, gigantism, siclemie, ulcer gastric sau duodenal), sau cele care sunt programate a li se efectua intervenții chirurgicale, sunt sfătuite să consulte un specialist înainte de începerea curei.
  • A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
  • A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor.
  • Acesta este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă alimentară echilibrată și un stil de viață sănătos.

Condiții de păstrare: bine închis, ferit de lumină și umiditate, la temperaturi de maximum 25°C.

Pentru mai multe informaţii cu privire la produsele noastre şi pentru oferte, vă rugăm să accesaţi site-ul: www.hypericumimpex.ro
- Bd.Decebal, Nr.44,Bloc.K2,Parter; telefon:0263701935; mail:[email protected]
- Calea Moldovei Nr.40,incinta Kaufland;
 telefon: 0767688755;  mail:[email protected]

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5